Andreja 1330 Napisano Septembar 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ma 990 je mama, nema dalje, 1190 ispade nešto u stilu Varadera i V-Stroma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 2, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 2, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 4, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 6, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno nadoh , pa reko da vam javim , sigurno ima zaintersovanih pustena je navodno cena za Englesko trziste osnovna 12.495 funti bez ABS-a , bez E-amortizera izgleda ( tamo gde sam tu informaciju nasao ) da jim se cena svida , nije preterana ali su se zacudili cenama kofera 3 komada plastika 1277 funti 3 komada metal 1030 funti sto je ( opet , prema njima ) skuplje za citavih 247 funti od cene Touratech Zega , koji su obicno skuplji ... Izgleda ce svi novi KTM Adventureri da voze Zege !! Samo javljam , over and out , pozdrav !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Evo i cene u eurima ogranicena kolicina ( promocija ) KTM 1190 ADV sa ABS-om i kontrolom proklizavanja 13.990 Eura isti sa WP amortizerima , kontrolom pritiska u gumama i centralnim nogarama 14.870 Eura a KTM 1190 ADV R sa svim pomenutim , ali bez elektronski kontrolisanih amortizera 14.970 Eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6549 Napisano Octobar 7, 2012 MotoDJIR.com, 1355 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se sviđa... Ko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 7, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan korisnici znaju shta hoce od ovih motora, proizvodjachi i ne bash... a shto se dizajna tiche, evo par primera kako je to moglo lepshe i bolje: a ove nove kofere i njhove cene necu ni da komentarishem... em su ruzhni, em skupi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep... Ali nije KTM . Stvarno mi nisu jasni sa ovim 1190, mozda je bolje bilo da su osvezili 990-icu. Izgubili su onaj karakteristicni KTM izgled zbog koga ga ili mrzis, ili volis, a o off road mogucnostima i da ne pricamo. Pitanje je kako ce im proci ovo "pola-pola" resenje kod KTM ljubitelja... Jedina estetska stvar koja mi se dopada i za koju smatram da je dobro sto su promenili jeste kontrolna tabla ( iako izgleda kao da su je "pozajmili" od Aprilije ). Ona stara je bas bila mala, prenatrpana i nikako mi se nije svidjala ( pricam o displeju )... Iskreno, kad god pogledam sliku kao da vidim soft verziju Tenere 1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Octobar 7, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije jasno zasto svi jure BMW!? Kao da je ta kubikaza jedina i ako napravis takav motor sve je reseno! U maxi enduro klasi vise ne postoji ni jedna druga opcija osim 1200ccm, a ja bas zelim da vidim neku 900tku ili nesto kao stari KtmADV 990! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ja se nadam da ce sad biti upravo tako nesto. ovo je vise za klijentelu koja ima dosta u novcaniku i zeli da mu na papiru pise 150ks i hard enduro... svaka cast svakome naravno, ali to nije adventure motor, trenutno jedini takav je 690 enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 8, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije jasno zasto svi jure BMW!? Kao da je ta kubikaza jedina i ako napravis takav motor sve je reseno! U maxi enduro klasi vise ne postoji ni jedna druga opcija osim 1200ccm, a ja bas zelim da vidim neku 900tku ili nesto kao stari KtmADV 990! Verovatno zato sto trziste i potraznja diktiraju .. Svakako se to sve ne desava slucajno .. a to sta bi mi individualno voleli je neka sasvim druga tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan afrika je kriva za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Octobar 13, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://hellforleathermagazine.com/2012/10/why-did-ktm-photoshop-damage-out-of-the-1190-adventure-photos/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 4, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 9, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas postavljen video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan 'ebes Afriku, ovako izgleda put do mojih njiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ovaj motocikl je stvarno totalna perverzija, kao i svaki KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 4, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 11, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 13, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Hebe ga ova 19ica napred, na R-u i dalje 21/18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 25, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 26, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan stizhu dva adv-a 1190 u beograd pa cemo ih uskoro videti i na ulici... blago buducim gazdama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stizhu dva adv-a 1190 u beograd pa cemo ih uskoro videti i na ulici... blago buducim gazdama STa se ti lozis, nije Honda Osim ako ti se nisu otvorili vidici od kad si uzeo EXC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 26, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan stizhu dva adv-a 1190 u beograd pa cemo ih uskoro videti i na ulici... blago buducim gazdama STa se ti lozis, nije Honda Osim ako ti se nisu otvorili vidici od kad si uzeo EXC dobih komentar da su bash kao honda, radi agregat bez da neshto klikce i puca u njemu, menjach takodje ali to nije vishe ktm zezam se ja komatovicu, volim ja ktm i sve shto dolazi u paketu sa njim... samo su mi pare malo problem ali dobro, mlad sam, lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...