nemanjastruja 19 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, kao sto naziv teme govori interesuje me pranje kozne jakne... elem, pre par dana sam kupio polovnu dainese santa monica jaknu, bele je boje i vozena jednu sezonu ali posto nije bas redovno odrzavana interesuje me da li neko ima iskustava u pranju slicne jakne. Znam da je koza malo diskutabilna u odrzavanju i da ne voli hemiju pa ako neko ima neki savet bio bih jako zahvalan, Inace, jakna je kao nova, jedini nazovi problem su te neke sitne flekice od musica, buba itd itd, da je druge boje ne bi se nista ni videlo, ovako nije strasno ali ako moze da se popravi zasto da ne . hvala u napred i pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e cao ja sam moju koznu jaknu crne boje oprao u vodi i pustila je boju pa sam naucio na tezi nacin da ne voli kupanje moj savet ti je da ti to obrises spoljnu stranu lepo sundjerom i krpom i da nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja sam tako nesto mislio nego reko da pitam, mozda postoje konkretnija resenja, ako ne, ne ginu mi sundjer i kofa .... svakako hvala puno na savetu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mada si prethodno mogao da konsultujes pretragu, jer vec ima dve teme identicnog naslova, a sumnjam da se nesto promenilo oko odrzavanja koznih jakni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Septembar 8, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Odneseš u hemisko čišćenje koje čisti i kožne jakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sigeti 5 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno kupi nesto za odrzavanje koze, nije samo cistoca bitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Septembar 8, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan tačno koža mora i da se maže,ja to redovno radim 3-4 puta godišnje sa sedištima u kolima i znači mnogo.razlika je drastična posle mazanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupila ovo za održavanje jakne i odlično je. link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Septembar 8, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.oceni.rs/...n-za-negu-koze/ Ja sam i ovo koristio,uzeo da probam - nije loše, ali mi se MNOOOGO bolje pokazala mleko za zaštitu i čišćenje kože firme MEGUIARS,mislim da se prodavnica zatvorila i da se ne prodaju kod nas njihovi proizvodi,bila je u Tošinom bunaru.Imali su extra preparate za poliranje i voskiranje kola.Probao vosak i extra je. Takođe imaš po Batinim prodavnicama sredstva za održavanje kože,kožne obuće možda imaju nešto i za jakne.Ja sam kod njih kupio par stvari i extra su se pokazale - na bazi pčelinjeg voska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 9, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ključni sastojak u preparatima za održavanje kože pčelinji vosak. Ja na Tašmajdanu početkom oktobra svake godine (pčelarska izložba) uzmem teglicu kreme za pete sa voskom ili slično i time cele sezone održavam jaknu i pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, hvala puno na savetima! opracu/namazacu pa cemo videti kako ce da ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kozu nikako prati vodom.Ima da se stegne i deformise.Probaj sa tecnim kremama ali da budu u boji tvoje jakne pa onda sa gustim kremama a moze i sa vazelinom i kad je ocistis celu premazes sacekas da jakna upije kremu idobro istrljas mekanom krpom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...