Jump to content

Moto Zajednica

dali da ga kupim

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Suzuki RF 600 R

u sustini obrni okreni..Suzuki, on ti se uklapa i u a2 kategoriju i u zahteve za pouzdanost. Ja mogu i sam da ti se pohvalim svojim, koji nikad nije nista sem benzina (a i toga ne mnogo - 4.3 - 4.7L/100Km) trazio. Vozao sam i duze ture kako bih istestirao njegovu pouzdanost i bio spreman da me ostavi negde u Nedodjiji, sto on nije ni pomislio da uradi. Jedini problem meni je to sto imam 197cm visine :) Drugar mi rekao da ne moze da me zamisli na tome, ali ipak navozah se ja ove sezone boga mi 5k km lagano :)Ima dva ulubljenja na rezervoaru (od prethodnog vlasnika) ali je to samo stvar estetske prirode, mehanickih problema nema nikakvih. nisam ga nikad vrteo u crvenom jer nije mi bilo potrebno vrlo se lepo ponasa i bez tog mnogima dragog crvenog polja, motor nema najvise snage onda kad hoce klip da mu izleti samo da nije blokade vec se lepo uputis pa vidis kad gde da shaltas i u kojoj brzini za najbolje performanse.

Promenjeno ulje i ustelovani karbovi juce (samo jer sam hteo, nisam morao) i promenjeno ulje i semerinzi prednjih vila. lanac i lancanici prosle godine. bila je visa cena pa sam malo spustio jer eto treba da se promeni prednja guma pocetkom sledece sezone. i registrovan do jula avgusta sledece godine. Ja sam vlasnik.

Anyway, http://www.polovniautomobili.com/oglas2475983/suzuki_gs500e_gs_500_e/ evo ti oglas imas slike za detalje mozes da se javis slobodno, ako nisi pazario vec nesto :) za te pare neces naci bolji :)

bio zainteresovan ili ne, srecna kupovina. Pozdrav. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 1100F

Kupi ti Cagivu River 600 idealan motor za pocetnike veruj mi i ja sam pocetnik i ja je vozim....jako sam zadovoljan motorom mala potrosnja oko 4,5l sta da ti kazem uzivanje na njemu......:)

• Svrati ponekad, 106 postova
  • Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs

Ukoliko te i dalje interesuje ER5, moj je 2004 u super stanju 0693107701, imas slike na profilu.

http://www.polovniautomobili.com/oglas2386179/kawasaki_er5_citaj_opis/

Ovaj mi izgleda kao bombona, stvarno ekstra... za suzukijev gs500 nisam cuo nista dobro a ni lose. Za kavu znam da je teraju od vajkada i da je neunistiv agregat.. Znas i sam da ide i na kle i na gpz i na er.. Moj glas ide kawi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja