djura 28 Napisano Mart 14, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Totalno sam zaboravio da imam ovo: malo sam prosurfovao i za male pare nasao ovo (ovo sa leve strane - GPS prijemnik za dell axim x3): SW je nadjen, po dobrom srpskom obicaju, kod 'nezvanicnih ditrubutera' (god bless torrent) i sada je to na putu do Svabe koji za 20 dana krece na put LA-NYC (oko 5000km). Ako ziv stigne, znaci da radi! Obavestavacu vas redovno o tome kako napreduje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Super. A koja je cena toga ako sme da se zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Mart 15, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Aj javljaj kakva su iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 15, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Cek a jel se ista sprava kaci i na mob-tel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo slicna je i za mobilni. Brko, negde oko 100tinak US$ je GPS prijemnik a pocket PC je neki red velicine 300,400 pa na dalje EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan propadio: odes u Compusa (oni koji su bili u 'states' znaju za radnju) i kupis ovo http://www.delorme.com/streetatlasusahandheld/default.asp i gotovo: Bolje nego bilo koji Garmin i ostala sranja (veci ekran, a ima i sve mogucnosti koje i inace ima pocket PC) A evo i bonus slike, na putu do Compusa radnje: PS pogledajte u retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Koji software koristiss i imass li mape za scg? Mozze li da se ko***a isti? mislim, za ovo moje ccudo sa integrisanim GPS-om. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARX 0 Napisano Mart 28, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da moze,pogledaj tomtom software,preko torrenta imas da skines mape za veliki broj zemalja a izdata je i TomTom Eastern Europe mapa koja sadrzi i SCG ali je u beta fazi i malo problematicna a to ce da se ispravi do finalne verzije. Takodje i firma INFO TEAM koja uvozi garmin gps uredjaje radi na scg mapi koja bi uskoro trebalo da bude gotova ali za njeno koriscenje je potreban garmin gps uredjaj, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 28, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da moze' date='pogledaj tomtom software,preko torrenta imas da skines mape za veliki broj zemalja a izdata je i TomTom Eastern Europe mapa koja sadrzi i SCG ali je u beta fazi i malo problematicna a to ce da se ispravi do finalne verzije.Takodje i firma INFO TEAM koja uvozi garmin gps uredjaje radi na scg mapi koja bi uskoro trebalo da bude gotova ali za njeno koriscenje je potreban garmin gps uredjaj,[/quote'] Ok, to sve zmam ali mi je mnogo da slidam 8GB sa 33,600 modemom sa P2P-a, i zato pitah za kopi*anje. :wink: Sem toga za PDA softver se pisse za speciffican procesor (samsung, arm, intel, TI) tako da nemora da mi passe njegova verzija a mozzda i moze. Hvala na infio u svakom sluccaju, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 29, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da moze' date='pogledaj tomtom software,preko torrenta imas da skines mape za veliki broj zemalja a izdata je i TomTom Eastern Europe mapa koja sadrzi i SCG ali je u beta fazi i malo problematicna a to ce da se ispravi do finalne verzije.Takodje i firma INFO TEAM koja uvozi garmin gps uredjaje radi na scg mapi koja bi uskoro trebalo da bude gotova ali za njeno koriscenje je potreban garmin gps uredjaj,[/quote'] Ok, to sve zmam ali mi je mnogo da slidam 8GB sa 33,600 modemom sa P2P-a, i zato pitah za kopi*anje. :wink: Sem toga za PDA softver se pisse za speciffican procesor (samsung, arm, intel, TI) tako da nemora da mi passe njegova verzija a mozzda i moze. Hvala na infio u svakom sluccaju, pozdrav. Tom tom 5 i EE mapa je oko 150 MB. Iako nemam GPS, skinuo sam sa torrenta. Ako ti treba, donecu na neko od sledecih okupljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 13, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko isprobao šta PlanPlus može sa GPSom? Da li samo prati kretanje prijemnika (prikljuèenog za raèunar), ili može nešto više...? Može li neki GPS prijemnik da primi rutu od nekog softvera pa da prati...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi ima neku Blaupunkt navigaciju (MMC kartice) pa me zanima kako da mu namjestim to, odgovaraju li mu ove TomTom mape (cini mi se da je to samo za PDA) ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 3, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam pocket PC, i u kombinaciji sa ASUS GPS ureðajem, sa TomTom softverom i finalnom verzijom Easten Europe mape radi odlièno. Doduše, mali problem se pojavljuje kod autonomije ureðaja. Moj Pocket PC QTEK 9090, gura do 4 sata gledanja u njegov veliki ekran, tako da se GPS navigacija može koristiti samo na nekim taèkama kada ne znamo put, ne non stop u vožnji. Gledao sam po nekim stranim sajtovima kako ljudi montiraju Garmin GPS pored cajgera i imaju stalnu navigaciju. Ako nekog zanimaju mape koje ja imam, neka mi se javi, dajem ih po nabavnoj ceni + 2 bonžite. Za one koji nisu upoznati sa TomTom softverom, on nudi sve blagodeti satelitske navigacije kao i mape svih puteva u SCG, sa proseènom brzinom, kompasom, preðenom kilometražom, trasama puteva (sa zaobilaženjem putarine) i ukoliko bi stavili slušalice, prijatan ženski glas bi vam govorio "Za dvesta metara skrenite levo" ili "Držite desnu stranu do izlaska na Auto put". Zgodna stvarèica. Desi se nekada da prebacin a prvu paralelnu ulicu, ali ja to pripisujem ASUS GPS ureðaju, a ne TomTom softveru. Inaèe, sve je više mobilnih telefona sa sliènim opcijama, samim tim tehnologija je sve dostupnija, odnosno jeftinija. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 17, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ljubazan da mi pozajmi GPS bluetooth prijemnik sada za vikend. Konacno sam naso TOM TOM za UIQ pa bi da ga isprobam na putu sada za vikend. Do sada sam samo citao o njemu i pre neki dan sam prvi put uzivo video. Neverovatno!!! Prava navigacioni softver i za ove nase predele, odusevljen sam... Pa ako neko ima nek se javi, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 22, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvar, citao sam o njemu ali ga nikad nisam video. Imao sam u firmi neki pocket pc ali neki model od pre hrista ali za posao bio je ok, mogu da zamislim tek sta je ovo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...