srdjan73 26 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 15h, na Zlatiboru, jedan kilometar od skretanja za Užice, kod kamenoloma, pravac ka Beogradu, poginuo motociklista, dečku je nadimak Jager. Ako neko nešto briližnije zna neka piše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14117 Napisano Septembar 3, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo auto je presao u njegovu traku i direktno ga udario. Vracao se sa skupa u igalu. Te informacije sam dobio veceras u kampu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna odakle je covek? Postoji covvek po nadimku Jager u Zrenjaninu i znam da je ljubitelj, ali ne znam da li je vozio ili vozi motor. Bio je u brnu na moto GP sa mojim dobrim drugarom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo auto je presao u njegovu traku i direktno ga udario. Vracao se sa skupa u igalu. Te informacije sam dobio veceras u kampu. Sa njim je bio Deki, kaže da ga je baja u kolima promašio za dlaku i da je direktno pogodio Jagera od pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Septembar 3, 2012 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Momak je iz Beograda. Tuga velika. Moje najiskrenije saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan takav se momak nalazi i u subotici pu pu daleko bilo!! JAGER AFRIKANAC!! dajte nešto detaljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Septembar 3, 2012 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Momka sam licno poznavao,doduse dugo se nismo ni culi ni videli.Vozio je Hondu cbr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan takav se momak nalazi i u subotici pu pu daleko bilo!! JAGER AFRIKANAC!! dajte nešto detaljnije Nije (Zoran) Jager odbegli Afrikanac iz Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 3, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Najebes ni kriv ni duzan, tuuuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo su nam jeftini životi izgleda...Užas...saučešće porodici i njegovim prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Septembar 4, 2012 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sinoc stigao sa skupa,nesto ranije sam prosao tu deonicu i malo je falilo i mene lik sa audijem bg table da me ocese u krivini!!!! jbg bas mi je zao coveka, saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tuga velika .... Pazite se na deonici Zlatibor - Uzice!! Jako riskantan put, pogotovo za vozace koji ga ne znaju. Mnogo se juri, velika guzva i svi jure kuci sa odmora, tri trake u kojima je konstantno preticanje, los asfalt, dosta iskljucenj i stajanja, ..... bas je opasan!!! Od Zlatobora do Nove Varosi je sada bolja situacija, i daleko manje ima udesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Septembar 4, 2012 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SURDUKU Utorak 4. Septembar 2012. Juče oko 15,30 časova, na magistralnom putu Užice-Zlatibor, u mestu Surduk, dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je život izgubio vozač motocikla, Nikola P. (1985) iz Beograda, dok je lake telesne povrede zadobio vozač „golfa“, Ljubomir P. (1961) sa Zlatibora. Do nezgode je došlo kada je vozač „golfa“, užičkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Užica prema Zlatiboru, vršeći preticanje teretnog vozila, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u betonski ivičnjak, nakon čega se od siline udara odbio, prešao u krajnju levu saobraćajnu traku i udario u motocikl, beogradskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Zlatibora. Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su Osnovni javni tužilac i istražni sudija Osnovnog suda u Užicu. Preuzeto sa nekog uzickog sajta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 4, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeli spreda ili odozada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan boze nas sacuvaj,budala,nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo auto je presao u njegovu traku i direktno ga udario. Vracao se sa skupa u igalu. Te informacije sam dobio veceras u kampu. Sa njim je bio Deki, kaže da ga je baja u kolima promašio za dlaku i da je direktno pogodio Jagera od pozadi. Čini mi se da je udario Jagera spreda a Jager je bio pozadi (ne od pozadi) Dekija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SURDUKU Utorak 4. Septembar 2012. Juče oko 15,30 časova, na magistralnom putu Užice-Zlatibor, u mestu Surduk, dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je život izgubio vozač motocikla, Nikola P. (1985) iz Beograda, dok je lake telesne povrede zadobio vozač „golfa“, Ljubomir P. (1961) sa Zlatibora. Do nezgode je došlo kada je vozač „golfa“, užičkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Užica prema Zlatiboru, vršeći preticanje teretnog vozila, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u betonski ivičnjak, nakon čega se od siline udara odbio, prešao u krajnju levu saobraćajnu traku i udario u motocikl, beogradskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Zlatibora. Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su Osnovni javni tužilac i istražni sudija Osnovnog suda u Užicu. Preuzeto sa nekog uzickog sajta... brate odakle si ovo preuzeo majku ima jemem novinarsku , ja sam se vozio za jagerom nigde nista nije biilo isao sam 100 metara ispred njega i gledao sam lika sa golfom kojivozi levo desno po putu, mene je promasio ali je malog udario ... daj mi gde si ovo napisao da ima se najebem majke mile bree molim te pousti mi na pp 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Моје саучешће породици и пријатељима... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 4, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan .. brate odakle si ovo preuzeo majku ima jemem novinarsku , ja sam se vozio za jagerom nigde nista nije biilo isao sam 100 metara ispred njega i gledao sam lika sa golfom kojivozi levo desno po putu, mene je promasio ali je malog udario ... Izgleda kao jos jedno ubistvo alkoholom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan ma lik nije mogao da dise, bio je garant mortus, njegovo lice je bilo skroz unakazeno meso visilo sa svih strana kad sam stigao u bolnicu pandur je pricao na motorili da ce majmuna usivaju bar sat dva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SURDUKU Utorak 4. Septembar 2012. Juče oko 15,30 časova, na magistralnom putu Užice-Zlatibor, u mestu Surduk, dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je život izgubio vozač motocikla, Nikola P. (1985) iz Beograda, dok je lake telesne povrede zadobio vozač „golfa“, Ljubomir P. (1961) sa Zlatibora. Do nezgode je došlo kada je vozač „golfa“, užičkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Užica prema Zlatiboru, vršeći preticanje teretnog vozila, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u betonski ivičnjak, nakon čega se od siline udara odbio, prešao u krajnju levu saobraćajnu traku i udario u motocikl, beogradskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Zlatibora. Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su Osnovni javni tužilac i istražni sudija Osnovnog suda u Užicu. Preuzeto sa nekog uzickog sajta... brate odakle si ovo preuzeo majku ima jemem novinarsku , ja sam se vozio za jagerom nigde nista nije biilo isao sam 100 metara ispred njega i gledao sam lika sa golfom kojivozi levo desno po putu, mene je promasio ali je malog udario ... daj mi gde si ovo napisao da ima se najebem majke mile bree molim te pousti mi na pp http://www.ue.co.rs/vesti/5093/surduk-motociklista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala pustio sam im opsirnu poruku da ima se bas bas svima tamo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 4, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala pustio sam im opsirnu poruku da ima se bas bas svima tamo .... Cini se da si trebao tu poruku da saljes u MUP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak pijano govedo opet selo u kola i igralo muškarčinu...opet sahrana mladog čoveka zbog usranog dokazivanja i pustog alkohola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam čuo za tragediju, još ne mogu da poverujem u to. Proveli smo zajedno lep vikend u igalu, a sad te više nema. Neka su ti široki putevi nebeski. Naj iskrenije saučešće porodici i prijateljima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...