Boxi87 148 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban neko iz Subotice ili okoline da pogleda jedan skuter... http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-majesty-250-oglas-54751/ Moj br je 060/6277977 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10688 Napisano Avgust 28, 2012 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan rado bi ti pomogo al ja nikad nisam ni seo na skuter, nemam pojma o skuterima, mada znam ljude koji ga prodaju, sigurno je ok, a tek cena je dzabana mogu one osnovne stari pogledati, i vizuelan utisak preneti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Avgust 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je takva jer ne radi karburator kako treba tj treba novi da se stavi,navodno gasi se na leru a ponekad i u voznji zna da se ugasi... Da sam siguran da je samo karburator dosao bih do Subotice da ga pogledam i ako je kao na slikama uzeo bih ga 100%... Valjda ce se javit neko ko se bar malo razume u skutere.Hvala ti u svakom slucaju a ako te ne mrzi mozes da bacis pogled... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...