Jump to content

Moto Zajednica

Subotica-Herceg Novi - 1500km ciste uzivancije

Recommended Posts

• Hronični Motociklopata, 7384 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Ko sto naslov kaze SU-HN, znaci putanja je bila:

SUBOTICA

Novi Sad

Ruma

Sabac

Valjevo

Pozega

Uzice

Nova Varos

Prijepolje

Pljevlja

Zabljak

Savnik

Niksic

Risan

HERCEG NOVI

+ voznja do Dubrovnika

Od slika sam sastavio jedan kratak video, da ljudi koji budu isli ovom putanjom vide sta ih ceka na putovanju, kakve sve lepote i prizori, posto sam dosta slika slikao u pokretu :takoje:

http://s1091.photobucket.com/albums/i400/motorash83/?action=view&current=Moviemontenegroroadtrip2012bjb.mp4

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Lepa tura.:takoje: Kakav je put od Valjeva do Pozege? Planiram put dole za koji dan pa bi mi znacila informacija.

pa ima svakakvih deonica, negde je super, negde osrednji a negde losiji,

odprilike 60% je ok, a 40% je losiji, ali nije ono totalno los, prohodan je za moju jurilicu, pa kontam i ER ce proci bez frke,

ali lep je krajolik, i vredi videti i provozati :takoje:

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Lepa tura, istu ovakvu planiram na prolece, ali mislim da cu nazad preko Bosne, čisto da obidjem i onaj kraj! Svaka čast momci, nadam se da su mašine slušale kako treba i da vam je vetar duvao u ledja celim putem 1moto3.gif

Lepa tura, istu ovakvu planiram na prolece, ali mislim da cu nazad preko Bosne, čisto da obidjem i onaj kraj! Svaka čast momci, nadam se da su mašine slušale kako treba i da vam je vetar duvao u ledja celim putem 1moto3.gif

pa i mi smo planirali da se vratimo preko bosne, ali smo imali sitnih zdravstvenih problema pa smo resili da se vratimo istom rutom nazad,

bili smo na moru 8 dana, i ja sam 6-og nekako uspeo da sutnem stepenicu na ulazu u smestaj i skoro polomio desni palac (srecom desni jer neznam kako bio vozio da je bio levi-zbog menjaca) a drugar se zadnjeg dana pred polazak nazad otrovao hranom, tako da obojica smo bili u extra stanju :lol:

Ali nekako smo se sabrali i nismo dozvolili da nam to pokvari uzivanje, ali smo ipak resili da se vratimo istim putem kroz Srbiju

Ali zato masine su bile besprekorne :)

Uf, jos ste dobro prosli! Pre 2god kum i ja bili takodje u HN, i on nagazio na ježa, 30ak bodlji je imao u tabanu 3gaa.gif... Muku mučio tamo, srećom naleteli na neke medicinske sestrice pa su mu iglom vadile 20ak,a one ostale je poneo kući 3besan.gif ...

e bedaka, nema goreg nego kad cele godine skupljas pare, planiras, i onda se desi neko sranje i sve pokvari.. :( ALI nedamo se mi tako lako :moto3::takoje:

• Podržavam 1

Ajd' da ti osvezim putopis, planiram za mesec dana da idem istim putem do dole, malo levo do Kumbora...

Povratak verovatno preko Bosne, ali videcemo jos...

Koliko vam je trebalo do dole, i kojim tempom? Neke vece pauze, utrnuta guzica 1lol.gif? 1zdravo.gif

Guzica je najmanji problem, ali zato ruke ginu, mada kad te strefi onaj adrenalin za putovanjem nista nije problem :takoje:

Tempo je bio po propisu, koliko kazu znakovi ogranicenja - toliko, znaci opustena voznja ne preko 80-90kmh.

Putovali smo 2 dana, krenuli smo u 8h ujutro i prvog dana smo vozili do Zlatibora, tamo prenocili, i sutradan ustali oko 9h i nastavili dalje u Herceg Novi, tako da posto smo putovali 2 dana, nismo zurili, pravili smo cesce pauze, i mogu reci da je bilo mnogo bolje nego predprosle godine kad smo za jedan dan stigli, al smo pocrkali

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja