VukR 0 Napisano pre 7 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi - Beograd Motocikl: Beverly 250ie 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li bi neka pomoću zvuka sa videa mogao da mi kažete šta se čuje.. Mijenjana je pumpa vode (rms reparacioni kit), kompletan variator, zvono kvačila i kaiš (sve original), motor je radio 30ak km potpuno normalno i onda se pojavi ovaj zvuk, radi i ide najnormalnije ali kada odvoji kvačilo čuje se to neko "grebanje".. Prvo sam mislio da nešto nije u redu sa pumpom vode da se možda tu čuje zato je snimak sa te strane, ali onda nešto sumnjam da nije možda neka pakna kvačila ili nešto.. pakne imaju dosta mesa i zamjenjena je opruga kvačila... Hvala puno unaprijed! Pozdrav!!https://we.tl/t-jhR348eh0N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6245 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 4622 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči da se odvila matica koja drži centralnu oprugu. Nešto u CVT svakako. Otvori pa pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...