cezarpa 11646 Napisano April 6 Ne silazi, 2523 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod automobila valda 3-5 godina,pa zamena?Opet neki majstori kazu moze i duze uz proveru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16568 Napisano April 6 Integrisan, 9466 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, boza_kg je napisao: U uputstvu za moj skuter, piše da se antifriz menja na 10.000 km ili godišnje. Ne znam koliko to ima smisla realno, mada jeste da se Euro5 modeli i greju dosta, al ja ga menjam na 2 god. Nema smisla, ali bas nema raditi na 10K, jednom u godini il dve dana. Na svake 4 god i nema problema. Bitno je da nema vode u sistemu, nailazio sam na dosta takvih.....voda što napravi havariju unutra , rdje na pretek ima. Slika termostata iznad govori da je u sistemu bio jak antifriz. Kad je previse jak tad hoće da strada pumpa vode tj semering ka šta se meni desilo 2011 god na ganc novom Satelisu. Mi jakih zima nemamo te nema potrebe da pumpamo jacinu antifriza....umerenost (u svemu) je zlatna sredina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5596 Napisano April 6 Ne silazi, 4156 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mećem ionako fabrički iPone, vec smučkan. Al taman, nameravao sam da ga sad ponovo promenim, pa ću odložiti onda. Izgleda lepo i plavo ionako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 164 Napisano April 7 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je antifriz u pitanju, znam da se za novije modele koristi G12 i noviji G13 koji se medjusobno mogu mešati, ali ne i sa G11. Zanima me da li prilikom zamene antifriza, nakon ispiranja sistema može da se sipa antifriz koji nije isti kao prethodni, mislim o proiozvođaču i oznaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5596 Napisano April 7 Ne silazi, 4156 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Mislim, ja sam tako uradio. Antifriz mi je bio fabrički, nisam znao ni šta je ni koji je, osim da je zelene boje. Ispraznio sam sistem, ispraznio i prelivni sud, i isprao lepo destilovanom vodom, pa sipao novi. I to mu je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankusi 10 Napisano April 27 U prolazu, 39 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Beverly 250 ie toruer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ima li ko ideju gde postaviti maglenke/dodatna svetla, ili od toga treba odustati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 26 Napisano April 27 U prolazu, 28 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan @brankusi Nemas mesta gde bi mogao ugraditi maglenke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5596 Napisano April 27 Ne silazi, 4156 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je stavljao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle73 9 Napisano Subota u 15:38 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam problem što mi se motor gasi kad sam na malom gasu i u vožnji ponekad štucne,kad radi na leru kao da će svakog trenutka da se ugasi.Čim se ugasi,stisnem dugme i on odmah upali.Proverio sam kill switch,probao drugu diznu,zamenio pumpu i svećicu i opet isto.Šta da gledam još? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 374 Napisano Subota u 16:02 Drug član, 1113 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac cope, lulu i kabal od svecice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2324 Napisano Subota u 16:16 Skuteras, 3753 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Klapnu gasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle73 9 Napisano Subota u 16:33 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Prekidač nogice sam rasturao i sve radi,lula i kabal od svećice su ngk,kao novi. Kako se manifestuje klapna gasa kad je prljava,nju nisam nikad otvarao i čistio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle73 9 Napisano Ponedeljak u 19:03 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Očistio sam i klapnu gasa,bila je baš prljava,i onaj mali kanal za ler gas,ali opet se isto dešava,posle 15-20min vožnje kreće da trokira i da se gasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11646 Napisano Ponedeljak u 19:35 Ne silazi, 2523 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa za gorivo?Kod beverly je osetljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle73 9 Napisano juče u 08:07 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam novu, RMS,ista priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle73 9 Napisano juče u 13:18 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ipak me je prekidač ćopave zezao, tek kad sam ga otvorio drugi put video sam da je puklo jedno parčence plastike i ono je zaglavljivalo prekidač.Danas sam prešao 70 km i radi sve bez problema. Hvala svima na pomoći!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2324 Napisano juče u 20:35 Skuteras, 3753 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, sredio si preventivno i neke druge stvari. Sad si miran neko vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano pre 13 sati U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na Beverly Cruiser 250 (2008) mi igra koroman na manjim brzinama. Nije do prednjeg točka. Gde bi mogao kupiti veće tegiće za upravljač da pokušam da rešim sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6779 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 6207 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li kofer pozadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...