Gastrorider 253 Napisano Avgust 15, 2020 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Cruiser nema kazaljku za temperaturu i niklovanje je jako loseg kvaliteta. Inace oba 2008 god. su radjeni u Kini. Zadnji "talijan" je valjda 2006. Naravno razlicite instrument table, zmigavci, far, rucke i cini mi se prekidaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4672 Napisano Avgust 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da su radjeni u Kini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano Avgust 15, 2020 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su prenijeli proizvodnju u kinu 2007me, ne tvrdim, tako sam negdje procitao. Mada od te godine na vecini djelova pise china, npr tockovi idr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Avgust 15, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesu radjeni u Kinu ili ne, ostaviste me u dilemi? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cone12345 21 Napisano Octobar 27, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanjce, kada kocim zadnjom kocnicom na nekim manjim brzinama ili u krivini cuje mi se neko skripanje, tandrkanje, ne znam kako bih opisao iz pravca zadnjih kocnica. Mislio sam da je neka vibracija pa se cuju plastike medjutim kada stisnem rukom donjo deo kocionih klesta i dam gas/zakocim ne cuje se nista.. Te sam primetio da se klesta malo mrdaju kad ih rukom pomeram. Sta moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1860 Napisano Octobar 27, 2020 Skuteras, 3688 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude da su ti labava klesta, da su plocice lose, da je kriv disk i non stop vraca plocice nazad pa klesta ostaju labava, vodjice lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 27, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom, mozda ti ovi limcici nedrze dobro plocice pa landaraju u lezistu celjusti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cone12345 21 Napisano Februar 9, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, imam problem sa km satom na piaggio beverly 2006 god, naime radi mi indikator predjene kilometraze, a ne radi mi pokazivac brzine, sta moze da bude? sajla ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4672 Napisano Februar 10, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imamo temu za svaki model. Cemu otvaranje nove teme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4672 Napisano Februar 10, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan spajanje tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buckoM 18 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: Beverly 250 S Prijavi odgovor kao problematičan @Cone12345 Kad pukne sajla ne pokazuje ni predjene km, ni brzinu - provereno. Pretpostavljam da se isteglila opruga ili je pukla. Mozda je i nesto trece, ali ne mozes znati dok ne rasklopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cone12345 21 Napisano Februar 11, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan On 10.2.2021. at 19:37, buckoM je napisao: @Cone12345 Kad pukne sajla ne pokazuje ni predjene km, ni brzinu - provereno. Pretpostavljam da se isteglila opruga ili je pukla. Mozda je i nesto trece, ali ne mozes znati dok ne rasklopis. sta tacno treba da raskklopim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15643 Napisano Februar 17, 2021 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sa slepa, za proteklih 7god. samo ono sto je moralo to je bilo radjeno. sajla gasa pukla sajla pinjona takodje kao i sajla sedista ulja gotovo da nije bilo kanta, morace drugi pred raspad, prednji tocak oba zadnja iscurela napolju 24h zimi, leti, kisa, sneg, sunce gotovo da je nema Sta reci, mene dusa boli kad vidim ovako nesto..... voleo bi da se ophodjenje promeni, nije dobro! odakle poceti, pokloni se i pocni 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Februar 17, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar se uopste to isplati popravljati? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4161 Napisano Februar 17, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko je dana za sve to potrebno? Pitam zbog reda u kome nisam ni u top 10 Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Februar 18, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: Stigao sa slepa, za proteklih 7god. samo ono sto je moralo to je bilo radjeno. sajla gasa pukla sajla pinjona takodje kao i sajla sedista ulja gotovo da nije bilo kanta, morace drugi pred raspad, prednji tocak oba zadnja iscurela napolju 24h zimi, leti, kisa, sneg, sunce gotovo da je nema Sta reci, mene dusa boli kad vidim ovako nesto..... voleo bi da se ophodjenje promeni, nije dobro! odakle poceti, pokloni se i pocni Predpostavljem da je u ovom slucaju bilo “ vozi dok ne stane” , tip vozaca kome je bitno samo da iz tacke A stigne do tacke B .. dobro je ako ga je vlasnik doterao na generalni servis.. lose je ako ga je neki novi vlasnik doterao.. posle rasturanja plastike i dijagnoze skuter si oprao ili mii se cini..? Promenio Februar 18, 2021 član petar_lord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15643 Napisano Februar 18, 2021 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nolanka je napisao: Zar se uopste to isplati popravljati? Isplati se popravka ako ima dobru osnovu. Osnova u ovom slucaju je sam agregat, srce sto bi rekli. Lepo pali, radi, zdrav je ..... tako da ima rezona uljuditi bajk. Pre 9 sati, MF je napisao: I koliko je dana za sve to potrebno? Pitam zbog reda u kome nisam ni u top 10 Ovo je samo deo posla sto je odradjen, spisak svega je podugacak i nije konacan jer ima jos sta se treba srediti. Za taj posao potrebno mi je oko 2-2.5 dana rada, problem je sto sam neke srafove tesko odvio. Recimo alat za vadjene lezaja umalo nije puko koliko je zapekao sam lezaj u kucistu cak i sa svim ritualima pre vadjenja. Konkretno na ovom bevu izgubio sam 4 dana, od toga skoro 3 dana Vranes me je zavlacio za prednje amortizere.... na kraju smo se dobro posvadjali Pre 2 sati, petar_lord je napisao: Predpostavljem da je u ovom slucaju bilo “ vozi dok ne stane” , tip vozaca kome je bitno samo da iz tacke A stigne do tacke B .. dobro je ako ga je vlasnik doterao na generalni servis.. lose je ako ga je neki novi vlasnik doterao.. posle rasturanja plastike i dijagnoze skuter si oprao ili mii se cini..? Bas tako, tip vozaca je idem dokle se kotrlja, kad stane vikacu U njegovom je vlasnistvu 8-10godina, prvi put vidim coveka i motor, stigao je uvece na slepu tako da nisam mogao videti sta me ceka. Uvek je na otvorenom preko cele godine, bar ciradom da je prikriven medjutim ni to. Jesam ga oprao jer pre mene to niko nije uradio i odmastio termo grupu da vidim odakle i sta sve curi da bi se moglo dejstvovati na kolko tolko cistoj osnovi. Pre pranja dok sam rasklapao i radio, ja Vam ne mogu opisati sta je zemlje, peska i ostalog spalo sa mucenika.... uzas pravi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Februar 18, 2021 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ima ona stara... 'sve ce to narod pozlatiti... ' Kad je u pitanju ovaj bev, 'sve ce to Dare pozlatiti....' 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve je sreće, čovek će dobiti sređen motorin, i još ima da mu ispadne jeftinije nego da ga je redovno održavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1860 Napisano Februar 18, 2021 Skuteras, 3688 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Palio, radio, isao... Sta je problem? Nisu svi bolesni kao mi. Ovo je meni najveca milina raditi. Vide se konkretni rezultati. Slicnu pricu sam imao sa jednim rodjakom pre dve godine, sa majesty. Pisao sam tamo u temi. I ovo sto kaze Boza, cini mi se da muje bas tako ispalo, jeftinije nego redovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad.., zavisi iz kog ugla gledaš. Pretpostavljam da je za majstora lakša parica da se pi*ka oko već održavanih motora, menja ulja, filtere i hvali makinu. Svi hepi i još dobije čast Nije ni lako naplatiti ceo dan rada zbog na pr. zapeklih šrafova, cenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15643 Napisano Februar 18, 2021 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imao bi fino napisati na tu kontu vlasnika nemarnika jer ne zna čovek kako da se postavi i najbolje je takav motor ne uzeti u rad iz više razloga. Također tek mogu pisati o majstorima ali ne bi bilo kolegijalno sa moje strane. Pouzdano znam da sam mnogim trn u oku 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5595 Napisano Februar 18, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Satelis je napisao: Stigao sa slepa, za proteklih 7god. samo ono sto je moralo to je bilo radjeno. Sta reci, mene dusa boli kad vidim ovako nesto..... voleo bi da se ophodjenje promeni, nije dobro! odakle poceti, pokloni se i pocni Ovaj je samo da ga gurnes u kanal Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Promenio Februar 18, 2021 član alexanto nepotreban preobiman citat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 18, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zezajte,beverly je to. Ja redovno menjam ulje, kociono kad se setim,u menjacu svake dve godine al su i meni vile bile zapustene, kais mi je jednom pukao...nista to nije strasno...platis i idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 18, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A mogao ga je bar oprati u perionici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...