drumskalisica 8741 Napisano Jul 16, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda za žmigavce, al prvo moraš složiti plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 17, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte bzvz zbunjivati coveka..... kao sto rekoh, taj dzek ne ide nigde ili ti visi u vazduhu. Migavci su mu u faru, napajanje za iste ide preko dzeka od fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ticketman 4 Napisano Jul 19, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz, uzeo sam beverly 250, slago ga na novo, i sad mi je ostao jedan džek, koji nije nigdje ukopcan, ako tko zna od cega je, nek napise, hvalaOvih dana trazim po netu da li moze da se steluje korman kod bev 500? I sada naletim na ovu tvoju sliku i manje vise se razočaram,znas li mozds li je isti korman i na mom i na tvom bevu? Jer koliko vidim fiksan je,bez daljeg mrdanja...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrvinho7 0 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, evo mene opet..rijesio sam sve sa bravom, to je ok ali imam novi problem od danas..naime kada krecem, ili na uzbrdici vecoj, cuje se vrlo kratko ali mnogo ruzan zvuk metala, tacnije meni najvise lici zvuku kao da je stopa spustena pa kaci pod i struze, taj zvuk dolazi iz dekla, da li je moguce da su rolnice u pitanju? Ili je ipak nesto drugo..ako je iko imao slican problem ili zna kako da mi pomogne bio bih jako zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Avgust 5, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk ti dolazi iz CVT-a tacnije iz kvacila. Prekalio si ferode na lamelama te su sad postale tvrde, zvono kvacila moguce da je izrisovano uz plavo-ljubicastu boju. Sve u svemu, kvacilo mora na reparaciju (pod uslovom da lezista oprugica nisu mnogo ukopana), zvono na obradu i resen problem. Nakon popravke, ako nastavis sa istim stilom voznje, pre il kasnije napravices isti belaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrvinho7 0 Napisano Avgust 5, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Satelis said: Zvuk ti dolazi iz CVT-a tacnije iz kvacila. Prekalio si ferode na lamelama te su sad postale tvrde, zvono kvacila moguce da je izrisovano uz plavo-ljubicastu boju. Sve u svemu, kvacilo mora na reparaciju (pod uslovom da lezista oprugica nisu mnogo ukopana), zvono na obradu i resen problem. Nakon popravke, ako nastavis sa istim stilom voznje, pre il kasnije napravices isti belaj. Uredu, sutra cu da pogledam da li je to, hvala svakako na brzom odgovoru. A sta je problem sa stilom voznje? Sta radim pogresno da bi ispravio tu gresku, prvi mi je skuter pa eto valjala bi i pokoja sugestija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Avgust 6, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proveri da CVT nije prasnjav, strokav, svasta se tu zna nakupiti pa je i to moguc zruk nemilog zvuka. Ako je pak cisto kvacilo, ondak ti sledi gore sta napisah. Dugo ga drzais na malom gasu, cinculiras, kvacilo tj lamele nit su tamo nit vamo. Nit su spojile lepo da mogu preneti obrtaje na zvono nit su pa razvdojene i tad dolazi do paljenje tj pregrevanja lamela. Postanu tvrde i tu nema povrata, nikavo smirglanje il usecanje na stranu ne pomaze vec samo reparacija il zamena gornjeg dela kvacila + obrada zvona obavezno. I ako je skuter automatik, nema brzina, nema razmisljanja o kretanju.... nije bas tako, mora se imati vaga u zglobu da bi trajalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrvinho7 0 Napisano Avgust 7, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/6/2019 at 8:44 AM, Satelis said: Prvo proveri da CVT nije prasnjav, strokav, svasta se tu zna nakupiti pa je i to moguc zruk nemilog zvuka. Ako je pak cisto kvacilo, ondak ti sledi gore sta napisah. Dugo ga drzais na malom gasu, cinculiras, kvacilo tj lamele nit su tamo nit vamo. Nit su spojile lepo da mogu preneti obrtaje na zvono nit su pa razvdojene i tad dolazi do paljenje tj pregrevanja lamela. Postanu tvrde i tu nema povrata, nikavo smirglanje il usecanje na stranu ne pomaze vec samo reparacija il zamena gornjeg dela kvacila + obrada zvona obavezno. I ako je skuter automatik, nema brzina, nema razmisljanja o kretanju.... nije bas tako, mora se imati vaga u zglobu da bi trajalo. Mnooogo jasnije, odlicno objasnjeno da moze da shvati i poznavaoc a i mi pocetnici hvala puno jos jednom..veliki si kralj!!! Ako kad sletis na more u HN obavezno se javljaj, duznik sam ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ove godine tesko da cu za CG ici....ima dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Avgust 10, 2019 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Imam jedan problem.koji se pojacao sa vremenom Naime, moj bev 250ie, 2006god, je imao problem sa pumpom za gorivo. Posto je pumpa popularnih 38333rsd stavio sam zamenski ulozak i to je lepo radilo. Medjutim relativno ubrzo se pojavio problem,kao da mi neko iskljuci dovod goriva pa opet vrati. Ove godine se to pojacalo, bez nekih pravila, bilo da je pun ili skoro prazan rezervoar, kad je vruc ili odmah po sipanju goriva. Resio sam da opet promenim pumpu i filter goriva. Filter je fantasticnih 11800rsd pa je tu stavljen najobicniji benzinski filter goriva, provereni su releji, naprskani kontakt sprejom, zice od releja do pumpe proverene i sve je vraceno na mesto. Medjutim opet isto, drzim gas i samo kao da sam ostao bez goriva, pa se vrati, nekad moram.da ga ugasim i upalim da bi proradio. Rekao bih da se to desava kad je vruc, malo preko pola. Neko mi je rekao da moze da bude do regulatora pritiska ali to nisam uspeo da nabavim da bih isprobao. Ako ste imali slican slucaj ili imate neki predlog jako bih bio srecan da resenje podelite samnom. Svakako na jesen ide kod Darka Satelisa da pregleda cvt i zameni rolnice i odradi servis prednje viljuske, ali ovo bih resio cim pre. Bev ima 45k km i kupljen je nov u Srbiji, svi servisi redovno su radjeni i nije imao nikakvu havariju, da je padao, ostajao bez ulja ili antifriza. Vec mi je problem jer ne smem u preticanje ili u rizicno levo skretanje da udjem da ne bih na sred raskrsnice ostao... Hvala Vam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DimitriMKD 0 Napisano Avgust 14, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo na site. Pred okolu 7 dena kupiv Piaggio Beverly 250ie 2008 god i momentalno nemam nikakov problem so motorot, no primetiv deka temperaturata na motorot ide preku 90C• (preku pola) na meracot ..dali e ova normalno ili ima nekakov problem motorot ? Fala vi (izvinete za Makednski jazik) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ticketman 4 Napisano Avgust 14, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6 s Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo na site. Pred okolu 7 dena kupiv Piaggio Beverly 250ie 2008 god i momentalno nemam nikakov problem so motorot, no primetiv deka temperaturata na motorot ide preku 90C• (preku pola) na meracot ..dali e ova normalno ili ima nekakov problem motorot ? Fala vi (izvinete za Makednski jazik) pozdravPo meni jeste ako ti se tu upali ventilator,ja imam 500ccm i isto tako dodje ali tu upali ventilator i vrati ga na normalu. PozdravSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li ima antifriza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DimitriMKD 0 Napisano Avgust 14, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima antifriz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11200 Napisano Avgust 14, 2019 Ne silazi, 2249 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Neradi ventilator,u gradu na semaforu ,na toj drugoj crti posle pola,pali ventilator i spusta temperaturu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Avgust 14, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, DimitriMKD je napisao: Ne diraj nista, visoka je njemu radna temperatura. pozzzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DimitriMKD 0 Napisano Avgust 15, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fala na sovet. Pozdrav od Skopje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Septembar 4, 2019 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. Radi se o beverliju 250ie nece preko odredjenih obrtaja. Mislio sam da je to samo uz brdo ali sam onda pokusao preticati ravnicom i jedva glavu izvukoh. Desava se to da po kazaljci sata dodje do 90kmh i nece dalje. Kao da ima neku blokadu,kao da ga nesto ugusi ili kao dizel auto kad ugasi turbinu. Kada popustim gas i padne brzina na 50-60 opet prima normalno do odprilike 90kmh. Pali super nista ne zvoni ili lupa potpuno se normalno ponasa do odredjenih obrtaja,motor je generalno kao nov i odrzavan original dijelovima.Prenos sam pregledao sve ok.Remen je nov originalni i stavljen je nov Malosi multivar presao nekih 3000km,kvacilo u super stanju.Do sada nisam imao problema,isao je bez problema 130-140.Svijecica je nova NGK mada sumljam i na nju...je li imao ko slican problem,sta jos da pogledam ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buckoM 18 Napisano Septembar 4, 2019 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: Beverly 250 S Prijavi odgovor kao problematičan Savet za zamenu sajle kilometar sata, nova RMS iz motobike-a, polovna originalna ili mozda nesto trece? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Septembar 4, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pritisak goriva recimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Septembar 4, 2019 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije li na njemu struja umesto sajle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11200 Napisano Septembar 5, 2019 Ne silazi, 2249 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ima sailu i puz.Onaj od 200ccm je bio na struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Septembar 5, 2019 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vremena sada pogledati,mozda se nesto zacepilo,nisam imao problem sa pumpom,pali ok i do te brzine najnormalnije vuce. Promijenicu sad svijecicu pa pokusati,ako ne dobijem nista koliki je posao doci do pumpe goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 5, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Puno Beverlija izrađenih počev od 2006. godine, koji nemaju karburator, imali su problem sa pumpom za gorivo. Fabrika je svima priznala pravo na zamenu u garantnom roku, govorim o vlasnicima koje znam a znam ih dosta. Ispitaj najpre to a što se tiče sveće, pokušaj sa zamenskom Nippon Denso, odlično su se pokazale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Septembar 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Nova originalna ne kosta vise od 2000din. Ja sam na X8 dva puta pravio sajlu za 400din i svaki put je trajala najvise godinu dana.Najvece mi je smaranje sama zamena sajle, jos gore ako placas majstoru da ti je zameni. Onda sam kupio original u PGS-a za 1500din i evo je radi vec godinu i po bez problema, videcemo koliko ce jos da traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...