Kanarinac 334 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima visak, a da hoce da proda? Ne treba mi nista nadrkano i skupo. Uv mi je btno da moze da se rasturi tj izvadi staklo i da ostane prsten na koji moze da se srafi polarizer. Budzim to na tz30 pa mi treba nesto, sto jeftinije ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bas niko nista? Dajte jedan bar,pa da trazim drugi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...