malitomic 1749 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je ovaj motor http://www.polovniautomobili.com/oglas1789798/honda_vt_250f/ pa reko da vidim zna li neko nesto vise o tom modelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jedna takva prodavana pre nekoliko godina - nisam siguran, al mislim da je bila baš iz Vršca. Mašina joj je bila rasturena, otišao klip, cilindar i glava. Možda je to ta, možda i nije, čini mi se da beše oglas ovde na forumu. Raspitaj se malo više o tom motoru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1749 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jedna takva prodavana pre nekoliko godina - nisam siguran, al mislim da je bila baš iz Vršca. Mašina joj je bila rasturena, otišao klip, cilindar i glava. Možda je to ta, možda i nije, čini mi se da beše oglas ovde na forumu. Raspitaj se malo više o tom motoru ! Au Lijo sad me ubi Bio sam jutros i gledao motor, oko spoljasnosti motora nemam zamerki, sve je u originalu uz pomalo korozije i poneku ogrebotinu. Otisao sam samo da bi je cuo kako radi, a radi dobro, tiho i ravnomerno ali na oko 1500rpm. Kada se doda gas ide u obrtaje lepo ali mu dugo treba da vrati na ler. Ja bi sve opisane simptome pripisao karburatorima na kojima se jedino vide tragovi skidanja(na selnama). Sve ostalo je kao sto rekoh bez budzevina u originalu. Jedino sto me zabrinjava je zadnji amortizer koji je pretvrd-kad sednem svom tezinom ne motor on na viljusci odradi samo oko1 cm. I prednji i zadnji amortizeri imaju ventil za pumpanje, a ovaj je mozda prepumpan. Sta mislite vredi li ovo kupiti i cemu mogu da se nadam u vezi delova i uopste odrzavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Avgust 20, 2012 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde vredi, ako vec hoce nesto ekonomicno a da te ne boli previse glava, GPZ500, ER5, CB500, GS500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ova tvoja nije ta na koju sam ja mislio, evo link pa pogledaj, ova je 83-će god : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/37208-honda-vt250-83gkvar-motorahitno/page__pid__655700#entry655700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1749 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ova tvoja nije ta na koju sam ja mislio, evo link pa pogledaj, ova je 83-će god : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/37208-honda-vt250-83gkvar-motorahitno/page__pid__655700#entry655700 E sad lijo imas pice kad se vidimo . Celo popodne preturam po forumu nebi li nasao o to o cemu ti pricas ali nista, a ti ga izvuce ko keca iz rukava. Mislim da je kupovina ovog motora prilicno izvesna, samo cekam coveka na koga glasi carinska deklaracija da dodje sa odmora. Potpuno sam svestan cinjenica da ce eventualna prodaja ovog motora nekad biti teska muka ali cu prihvatiti taj rizik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bilo baš iz rukava, malo sam tražio pa našao. Jes da nismo trgovali onda kad si prodavao onu Hondu što sam gledao kod tebe, al si bio korektan kao prodavac, pa zaslužuješ da ti se pomogne ! Za svaki slučaj, kad dobiješ te papire od uvoznika, vidi na koga glase i od kad su. Ova se na forumu nudila pre tri godine i prodavac je bio iz Kikinde. Ako se to poklopi, pa još ispadne da je i godište isto - budi oprezan, možda je to ta. Reci to prodavcu, pa ga pitaj zašto nije nikad registrovana ( a uvežena pre tri godine ) i nek ti kaže istinu, dal je radjena mašina, ko je radio, jel dao neku garanciju, il je možda ubačen drugi agregat . . . Ako je ubačen drugi, red je da dobiješ i onaj stari - da imaš za delove ako šta potreba . Pa vidi šta ćeš dalje. Meni lično je taj motor baš zanimljiv ( zato sam ga i upamtio ) zbog V mašine, a mala kubikaža . Srećno u trgovini ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1749 Napisano Avgust 21, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na savetima, bas cu tako i da uradim. to sto se desavalo tom iz Kikinde je bas teska havarija i mislim da niko nebi finansirao popravku vec bi promenio ceo agregat. KOd ovog je sve tip-top tako da se nadam da to uopste nije taj motor, ali u ova vremena treba biti na oprezu. I meni se ovaj motor takodje svidja zbog tog V agregata, zbog crvenog rama i neobicnog prednjeg tocka, a i cene za koju se moze dobiti. Hvala jos jednom na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim taj motor u oglasima vec mesecima cini mi se da je jednom ili dvaput vec spustao cenu.Meni se svideo zbog male kubikaze i V motora ali mi je bilo cudno sto mesecima nije prodat.Otvori cetvoro ociju kad budes kupovao nesto mi je tu sumljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 21, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema šta puno da se sumnja. Motor je star i nije aktuelan. To uzima neko koga ne zanima da uskoro prelazi na nešto jače i ko ne bi hteo da ga brzo proda. Takvih je malo a još manje koji imaju novca za tu zajebanciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1749 Napisano Avgust 22, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @Misko, potpuno si u pravu, ja upravo spadam u kategoriju koja je na neko vreme zavrsila sa velikim motorima. Ovaj motor je ni tu ni tamo, a za vrednost obicnog skutera. Zdrav razum mi kaze zadrzi Liberty-ja kog vec imas i slatko ces se navozati za male pare, dok sa druge strane onaj iracionalan deo mene kaze uzmi Hondu i vozi pravi motor. Lako se moze desiti da prodjem ko bos po trnju sa ovim ali vreme ce pokazati. Uostalom tako sam uvek i kupovao motore na bum pa kud pukne i uglavnom se nisam prevario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Toma je uvezao par motora prosle godine,ovaj mu je ostao,tako da je to razlog spustanja cene,nije nikad registrovan i vozen u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1749 Napisano Avgust 23, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Toma je uvezao par motora prosle godine,ovaj mu je ostao,tako da je to razlog spustanja cene,nije nikad registrovan i vozen u Srbiji. Hvala druze, to je prava informacija. Skuter prodat ceka se covek da dodje sa odmora i da zavrsimo posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1749 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsili smo posao. Motor je sad kod mene posle par dana provedenih kod Bokilica na servisu. Nisam se posteno ni provozao, smaram se sa registracijom. U carinskoj deklaraciji nisu upisali broj motora pa moram na ocitavanje- vestacenje u 29. novembar SUP, u Ljermontovoj ne priznaju ocitavanje brojeva sa tehnickog pregleda, a ovi ga lep[o naplate 1100 din. Javljam utiske sa prve voznje nadam se pocetkom sledece nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, pa javi utiske, a i mogao bi malo da ga islikaš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1749 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Motor je konacno registrovan a i pala je prva voznja. Vozio sam moju omiljeu deonicu Avalskim puten preko Ralje i Sopota do Kosmaja i nazad. Dobar put prepun krivina pravi je test za vozaca i motocikl. Buduci da je prva voznja i da o motoru ne znam nista krenuo sam lagano. Ubrzo posle videvsi da je motor potpuno ispravan i da jako lepo ide vozio sam ga kao da ga imam godinama.Nijednom nisam presao 90km/h ali mislim da lagano moze da dohvati i 130 ako ne i vise. Solidno ubrzanje, odlicno ogibljenje i sigurne kocnice zaokruzuju ovaj motor u jednu vrlo dobru celinu i potvrdjuju mi jos jednom da ipak nisam pogresio pri ovoj kupovini. Toliko zasad od mene a evo i neka slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je ovaj motor http://www.polovniau.../honda_vt_250f/ pa reko da vidim zna li neko nesto vise o tom modelu Motor je proizveden za Japansko tržište,delovi jedva mogu da se nađu....po meni nebi uzimao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...