djura 28 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nekima je izgleda stvarno svejedno koliko tockova je ispod njih http://www.youtube.com/watch?v=wn_fWfFuLQc http://www.youtube.com/watch?v=BXjvzePF9O4 Vozio krug samo 5sec losije od Stonera Schumi i Mamola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 11, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan shumi je stvoren za tocak..e sad koliko tockova....nije bitno majstor je,svaka mu cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 11, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vozacina! Ih da se hoce on i Rossi pohvatat` i na dva i na cetiri tocka bas me zanima kako bi to proslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 11, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Vozacina! Ih da se hoce on i Rossi pohvatat` i na dva i na cetiri tocka bas me zanima kako bi to proslo. Роси ! Веће знање је потребно за брзу вожњу на два точка ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Rosi se vec oprobao i u reliju i koliko znam dobro mu je islo, evo jedan od snimaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 11, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Donekle dobro,imao je i par izlijetanja. Mislio sam na Moto GP motor i na formulu F1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 11, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Donekle dobro,imao je i par izlijetanja. Mislio sam na Moto GP motor i na formulu F1. Да ли си мислио свако на свом возилу или прво обојца на једном, па на другом ? Све у свему мислим да би Роси био у предности. Лепо је Шумахер одвозао, али тих 5 сеукнди које му фале је најтеже наћи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast, pici ko blesav. Nego, sta mislite ko bi pobedio kada bi se tukli Rossi i Jackie Chan protiv Shumahera i Van Dama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 11, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Да ли си мислио свако на свом возилу или прво обојца на једном, па на другом ? Све у свему мислим да би Роси био у предности. Лепо је Шумахер одвозао, али тих 5 сеукнди које му фале је најтеже наћи. Prvo na Moto GP motorima,a onda u formuli F1. Dane svoj glas dajem Rossi i Jackie Chan ekipi,nekako su mi zivahniji,mada zahebani su ovi drugi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast, pici ko blesav. Nego, sta mislite ko bi pobedio kada bi se tukli Rossi i Jackie Chan protiv Shumahera i Van Dama ;D Dane a zaboravio si Chuk Norisa Ma mislim da bi ga rtossi dobio i na razlicitim vozilima ;D ali ipak mislim i da sve zavisi od staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da napisem Chuk Norris, ali onda bi bilo jasno ko je jaci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da napisem Chuk Norris, ali onda bi bilo jasno ko je jaci ;D cupavi, ne offuj mi po temi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da napisem Chuk Norris, ali onda bi bilo jasno ko je jaci ;D 19:00 ??? Još samo da se Šmajser i Luka vrate s posla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sad malo iz drugog ugla : http://www.superbike.co.uk/news/superbike_news_on_Schumachers_Ducati_lap_times_at_Valencia_news_154304.html http://www.superbike.co.uk/news/superbike_news_on_Schumachers_Ducati_lap_times_at_Valencia_news_154304.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sad malo iz drugog ugla : http://www.superbike.co.uk/news/superbike_news_on_Schumachers_Ducati_lap_times_at_Valencia_news_154304.html http://www.superbike.co.uk/news/superbike_news_on_Schumachers_Ducati_lap_times_at_Valencia_news_154304.html U ovom link iznad kazu da he vozio neoficijelno 1:40 sto je 2+ sekunde sporije nego ono sto je Dukati objavio. Kao neko ko se bavi Metrologijom svakodnevno ove 2+ sekunde su upravo ono sto mi u struci zovemo "Uncertanty of Measurement", evo da objasnim. Posto su kao referencu koristili snimatelja koji ocigledno nije opremljen kalibrisanom stopericom i cija stoperica nije u direktnoj vezi sa transponderom koji je na motoru, i cinjenicom da se motor nikada nenalazi na istom mestu u istom polozaju i cinjenicom da je skoro nemoguce u vidnom polju uvek izabrati isto polazno mesto i uz cinjenicu da se stoperica koristi rucno (reakciono vreme <0.5 sekundi) znaci da su vremena koje je Dukati objavio absolutno tacna. Ako nekome treba vise informacija neka se slobodno obrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Uf, j.. te, al je ovo bilo strucno !?! Svaka cast. Meni ni najbolji merilac ne bi pomogao da napravim to vreme na tom motoru, mada sam ubedjen da imam vise km. u rukama od Shumija, a nisam ni bezmudic :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/Tra_rubrika_Schumacher_wildcard_u_Mugellu__2206.html Kako kazu, u svakom tracu- pola istine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da napisem Chuk Norris, ali onda bi bilo jasno ko je jaci ;D Znas sta bi njemu Bruce Lee uradio,samo da nije nastradao!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da napisem Chuk Norris, ali onda bi bilo jasno ko je jaci ;D Znas sta bi njemu Bruce Lee uradio,samo da nije nastradao!? Bruce Lee je dobio po pichci od g-spon Chucka , a ovaj se kad su mu rekli da hoce G-spon Chuck da ga poseti toliko ukenjao da je odma siroma umro :o Chuck Noris je odvano umro samo se smrt plasi da mu to kaze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bruce Lee iznad svih! Megagagigaultra faca. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...