Владимир 137 Napisano Avgust 12, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je nekome potreban nosac kofera za Piaggio Free? Meni nije, mogu da ga poklonim. Ne mogu da otvorim novu temu u odgovarajucem forumu, zato je otvaram ovde. U pitanju je ovo cudo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Avgust 12, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je nekome potreban nosac kofera za Piaggio Free? Meni nije, mogu da ga poklonim. Ne mogu da otvorim novu temu u odgovarajucem forumu, zato je otvaram ovde. U pitanju je ovo cudo... Imam i ja, identičan, takodje poklanjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...