Stevan B. 635 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru je potreban karburator za navedeni motocikl jer se njegov razlokao pa nikako da se usteluje! Ako ko od brace bajkera zna i za neki zamenski(Tuning) da mu odgovara neka napise koji model! Naime kupio je na Ebay-u drugi koji je u ok stanju ali za model SSE pa ne odgovara na SX! Sve sto sam napisao su drugareve reci pa ako sam sta od oznaka zabrljao ispravite me pa da znamo sta da jurimo! Hvala! Javite na PP ili na 0638123324 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Avgust 10, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neka ide kod Bokilica i neka sredi karburator, od dva ce sigurno sklopiti jedan dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pojeo se i siber a i telo karburatora! A taj sto je stigao nije isti kao originalni! Valjda se modeli razlikuju! Ima li neka preporuka za zamenski? Delorto ili slicno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 11, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nek se obrati članu " Jigoro Cano ", Imao je par nekih velikih Mikuni karburatora - potpuno novih. Znam da ih je prodavao , evo linka : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/79427-karburator-mikuni-36-nov/page__p__1272823__fromsearch__1#entry1272823 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...