Skyrunner 4984 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kome trebaju mace imam 4 na poklon, samo jedno je ženkica Stari su oko 2 ipo meseca i već sami ručaju Slike cu staviti kasnije, nešto imam problem sa povezivanjem aparata i kompjutera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin je ovdehttp://www.facebook.com/groups/179608062090058/ nasao psa pa probaj tamo da oglasis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4984 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetu evo i nekih slicica sto sam nasao, sutra stavljam bolje sredio sam problem sa aparatom Kad su tek progledali Svi na okupu Često spavaju ovako u klupku Kad se razlete po dvorištu puno ih je verujte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4984 Napisano Avgust 12, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mali sivi mačak je otišao u svoj novi dom Ostao je još jedan sivi, i 2 sivo bela mačka i jedna sivo bela maca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4984 Napisano Avgust 12, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slika kao sto sam obecao 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4984 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hajte molim vas sto ste mi slali PM, javite mi sta ste odlucili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4984 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedna devojka je uzela sivo belo mače da ga mazi pazi i zove Đole 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4984 Napisano Septembar 22, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I sivi mačak je otišao da lovi Viskas krekere kod jedne fine seke Ostali smo samo nas dvoje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 22, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Nisi bio na Mrnjau Weekendu u Domu omladine? Sigurno bi udomio tvoje male! Za dva dana, skoro 100 maca je udomljeno, što je tačno duplo više nego što smo očekivali Beograd je od prošlog vikenda bogatiji za 100 srećnih porodica! Važno je znati da mace nisu prosto razdeljene svakome ko bi ispružio ruku: prema pravilima o odgovornom vlasništvu koja smo promovisali i sproveli, budući vlasnici bi prolazili skrining, potpisani su detaljni i obavezujući ugovori, mace su na licu mesta vakcinisane a zatim i čipovane. Na kraju, naš sponzor je častio sve mace ukusnim poklonima... mrnjau, mljac, mljac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 24, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moja devojka već mesec dana traži "savršenu" macu za sebe... Da sam samo znao za Mrnjau vikend... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4984 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Miloše, ja sam se bio spremao da odem, još od vremena kad smo razgovarali. Ali, u nedelju je moj brat krstio dete tako da nisam mogao nekom drugom da poverim da ode u Dom omladine, a je nisam mogao nikako da stignem... Mislim, javljali su mi se ljudi ali skroz neozbiljni, tako da je bolje da ova dva mačeta još neko vreme ostanu kod mene nego da ih neko najuri kad mu dosade 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 24, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, javljali su mi se ljudi ali skroz neozbiljni, tako da je bolje da ova dva mačeta još neko vreme ostanu kod mene nego da ih neko najuri kad mu dosade Ima puno neozbiljnih, koji hoće mačetom da iznenade devojku za rođendan ili dete za peticu iz srpskog. Pa to neželjeno mače do uveče završi na ulici. Mogu na PP da ti pošaljem Molbe za udomljavanje (detaljne i rigorozne, koga mrzi da popuni je neozbiljan) i Ugovor o udomljavanju u svemu prema propisima o odgovornom vlasništvu. Nadam se da će mali ubrzo naći topli dom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4984 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, prikaci u poruci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...