kepo 4527 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam vojnu penziju, ako nesto zatreba tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A bas ste nasli sad svi da se zaljubljujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 11, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto verovatno imam suvozaca, vidimo se u ljubavnoj Ajd da vidimo i to čudo. Samo da ne bude ''e aj ti siđi ovde, beri cveće i gledaj zeke, vratiću se brzo po tebe''. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 11, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim, kuje se plan da opet dodje jedno 4-5 sremaca, nista jos sigurno, ali tako to ide u svetu privatluka. Sto se tice voznje, evo javljam se ja za vodju ljubavne grupe, verovatno i ja imam prilepak na zadnjem sedistu. No, verovatno manje bitno, imam i sm tockove tako da foto-turizam Dosta lomova za ovu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan PU jeeeee! Jel ovo neka zavera ?? Znaci, makro mod i slikanje leptirova !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta Golija ono malo brdasce sto se vidi sa Kopaonika ,jel se vozi stojeci ili ne ,salim se malo naravno,nas dvojica sigurnih iz Raske ali da se zna cujem da ce doci jos nekih grupica odavde,ovde ljudi slabo znaju za ovaj forum pa eto cisto ja da naglasim jer sam cuo price,pozdrav pa se vidimo u toj najsporijoj grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto fotografija iz perspektive ljubavne grupe... Izvidnica je bila maja meseca, snega po planini još uvek. Imalo se vremena i za makro mod, i leptire i zeke S obzirom na prašinu koja nas očekuje (nema najave kiše), mislim da je ljubavna grupa u prednosti... Ko u petak, za videla, prođe kroz Ivanjicu, može svratiti na pauzu u pešačku zonu. Za uživanje i opuštanje, atmosfera je za poželeti... Odvojite pola sata, vredi... za Ivanjicu! Putokaz na raskrsnici... ...i sama raskrsnica na kojoj se skreće, levo, ka Goliji i Golijskoj reci. Kao što putokaz kaže, desno... ...krivinama za uživanje... ...do odmarališta-hotela ''Golijska reka'' odakle ćemo krenuti i gde ćemo se vratiti uveče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Detalji puta ka Jankovom kamenu (1833mnv): Na raskrsnici levo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konfiguracijom, ovi tereni su savršena prilika, da, nekome dragom priuštite blagi uvod u priču, i deo čarolije kojoj smo (jadni... ) izloženi vozeći naše motore po planinama. Tandemi, dobrodošli... U jbt, šta mi je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitomina i visina... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 11, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se, da nakon ovog (namernog) niza fotografija neće biti dileme kod onih koji se dvoume. Verujem da će nakon vožnje, ova tema biti prepuna dobrih fotografija dragih ljudi, njihovih motora i dobrih dešavanja... Vidimo se... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduraš 0 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beli Potok Avala Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Može li pomoć prijatelja, pošto sam na Divčibarama morao da odustanem od grupne vožnje sa TDM 900 i metzeler z8 gumama, kakve su mi šanse da prodjem ovu Golisku stazu? Želja mi je da se provozam sa Vama a da to nebude grupi na teretu. Sve je to lepo, ali zar ti nije zao motora ? Nije on napravljen bas za to... ima delova puta koji i nisu bas ravan i dobro utaban makadam Aco brate, bitno je druženje. Moraju i farbari da žive od nečeg, a ako ja ne izgulim neku plastiku od čega će oni da žive. Ja da sam hteo da se eksponiram sa motorom išao bi na moto skupove i glancao bi ga tri dana pre odlaska.Ovako sam uz Vas željan avanture i pravog iskrenog druženja :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Može li pomoć prijatelja, pošto sam na Divčibarama morao da odustanem od grupne vožnje sa TDM 900 i metzeler z8 gumama, kakve su mi šanse da prodjem ovu Golisku stazu? Želja mi je da se provozam sa Vama a da to nebude grupi na teretu. Sve je to lepo, ali zar ti nije zao motora ? Nije on napravljen bas za to... ima delova puta koji i nisu bas ravan i dobro utaban makadam Aco brate, bitno je druženje. Moraju i farbari da žive od nečeg, a ako ja ne izgulim neku plastiku od čega će oni da žive. Ja da sam hteo da se eksponiram sa motorom išao bi na moto skupove i glancao bi ga tri dana pre odlaska.Ovako sam uz Vas željan avanture i pravog iskrenog druženja :moto3: Ako ti druze imas dobru volju a vidim da imas,motor pod dupe i pravac Golija.Druzenje na prvom mestu a na osnovu slika terena koje cu postaviti sutra vece odluci da li ides sa grupom ili ne.Ako ne ides sa grupom dobices uputstva kuda da vozis i sta da vidis i sve to u blizini kampa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 11, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih da udarimo jedan kraci hard offroad u blizini okupljalista kako bi se dobro izmorili, a opet imali i vremena da se oporavimo uz meze i rakijicu na terasi doma/motela/hotela Posto vidim da se svi prebacuju u ljubavnu grupu, frka mi da ne naletim na gomilu u sumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih da udarimo jedan kraci hard offroad u blizini okupljalista kako bi se dobro izmorili, a opet imali i vremena da se oporavimo uz meze i rakijicu na terasi doma/motela/hotela Posto vidim da se svi prebacuju u ljubavnu grupu, frka mi da ne naletim na gomilu u sumi Aco deset puta uz ski stazu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 12, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih da udarimo jedan kraci hard offroad u blizini okupljalista kako bi se dobro izmorili, a opet imali i vremena da se oporavimo uz meze i rakijicu na terasi doma/motela/hotela Posto vidim da se svi prebacuju u ljubavnu grupu, frka mi da ne naletim na gomilu u sumi Pa gde si ti Aco ? Nego, ako se budemo separatisali, bice: "I tata bi sine" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica za 2012 godinu. Priprema za stampanje majica. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...