igor-gs 162 Napisano Avgust 21, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je problem raspolozivo vrijeme. Ako bi neko od gostiju ostao duze,mogli bi se dogovoriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan zemo moramo na pivu u celinac il ti dodji do buka pa cemo vijecat. evo mi iz kluba stojimo na raspolaganju Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 21, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan 065 140 440 Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan poslao am ti sms vidimo se cim prije. odo raditi pozz Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Avgust 21, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto znam kakve smo cevape jeli kod Igora u Banja Luci gledacu da budem siguran ucesnik ove ture! Pozdrav za Igora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 21, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tini druze,bice mi drago da se o5 vidimo i vozimo zajedno... Poteraj Dodu,Peru i ekipu iz kraja Bilo bi lijepo da se okupe "predstavnici" iz svih republika i provozamo putem AVNOJa a i da pojedemo nesto zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan PRIJAVA ZA PUT PO BiH, malo AVNOJ.a 1. mile fazer - svaka osmišljena ruta mi paše s tim da bi volio spavati na jednom mjestu pa otuda na jednodnevne pohode ali ako vecina želi nešto drugo pristajem i ja. pasao bi mi IX mjesec petak - nedjelja. 2. bgboki - samo neka bude 14.-16.09. putevima AVNOJ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 21, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan PRIJAVA ZA PUT PO BiH, malo AVNOJ.a 1. mile fazer - svaka osmišljena ruta mi paše s tim da bi volio spavati na jednom mjestu pa otuda na jednodnevne pohode ali ako vecina želi nešto drugo pristajem i ja. pasao bi mi IX mjesec petak - nedjelja. 2. bgboki - samo neka bude 14.-16.09. putevima AVNOJ-a Meni odgovara. Mislim da je najbolja "BAZA" Banjaluka. Ja sam 14 km od centa grada i imam sredjeno potkrovlje za 3 bajkera,spavanje,WC(bez dorucka )... Banjaluka ima kapacitet da primi vise bajkera a tu je i nocni provod Ako se ostali slazu ajde da sada 14-16 IX budu polazna tacka za dogovor... Ne bi bi bilo lose da imamo i rezervni datum,just in case kishe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem ,kada god da se kreće u 9.mes. samo me se obavestit 3-4 dana ranije ako će biti 14. nema problema, ali zar ne bi bilo bolje 13.popodne, da ljudi mogu da se zapljunu na poslu, ji taman da stignu do BL, petak , jedan dan "neplačenog" ili več..pa da bude 4 dana na drumu....samo savet, a kako se dogovori većina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan PRIJAVA ZA PUT PO BiH, malo AVNOJ.a 1. mile fazer - svaka osmišljena ruta mi paše s tim da bi volio spavati na jednom mjestu pa otuda na jednodnevne pohode ali ako vecina želi nešto drugo pristajem i ja. pasao bi mi IX mjesec petak - nedjelja. 2. bgboki - samo neka bude 14.-16.09. putevima AVNOJ-a Meni odgovara. Mislim da je najbolja "BAZA" Banjaluka. Ja sam 14 km od centa grada i imam sredjeno potkrovlje za 3 bajkera,spavanje,WC(bez dorucka )... Banjaluka ima kapacitet da primi vise bajkera a tu je i nocni provod Ako se ostali slazu ajde da sada 14-16 IX budu polazna tacka za dogovor... Ne bi bi bilo lose da imamo i rezervni datum,just in case kishe Slazem se da nam Banja Luka bude baza i mesto okupljanja prvog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 21, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem ,kada god da se kreće u 9.mes. samo me se obavestit 3-4 dana ranije ako će biti 14. nema problema, ali zar ne bi bilo bolje 13.popodne, da ljudi mogu da se zapljunu na poslu, ji taman da stignu do BL, petak , jedan dan "neplačenog" ili več..pa da bude 4 dana na drumu....samo savet, a kako se dogovori većina. Samo se najavi...dodji koji dan ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 22, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara. Mislim da je najbolja "BAZA" Banjaluka. Ja sam 14 km od centa grada i imam sredjeno potkrovlje za 3 bajkera,spavanje,WC(bez dorucka )... Banjaluka ima kapacitet da primi vise bajkera a tu je i nocni provod Ako se ostali slazu ajde da sada 14-16 IX budu polazna tacka za dogovor... Ne bi bi bilo lose da imamo i rezervni datum,just in case kishe Banja Luka je odlicna opcija za bazu, jer se brzo moze stici do nje, pogotovo sa novoizgradjenim dijelom autoputa od Gradiske, sa granice ste u Banjaluci za 25 minuta. Kod mene i kolege se mogu smjestiti u stanovima trojica bez problema, toliko kreveta ima slobodnih. Ako je frka i kome ne smeta, moze u vreci na podu spavati... Meni odgovara 14-16 IX, vikend prije toga nisam u BL.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem ,kada god da se kreće u 9.mes. samo me se obavestit 3-4 dana ranije ako će biti 14. nema problema, ali zar ne bi bilo bolje 13.popodne, da ljudi mogu da se zapljunu na poslu, ji taman da stignu do BL, petak , jedan dan "neplačenog" ili več..pa da bude 4 dana na drumu....samo savet, a kako se dogovori većina. Samo se najavi...dodji koji dan ranije... Ja isto imam prijatelja u BL, Mika-Slika, šalim se , dečko je završio Akademiju u BL inače je iz NS-a a oženio se(udo) za ćerku predsednika opštine ili tako nešto(ona je isto završila Akademiju) a znam još neke ljude, inače kod mike sam trebao da spavam kada sam se vraćao iz Pule, ali smo se mioišli za nekih 10 sati.a najavio sam mu se da postoji šansa krajem avgusta ili u septembru da mu svrnem rekao je da nema problema, ali to moram proveriti...ovo sada pričam, jer predpostavljam da ih neko od BL bajkera zna, pogotovo što je Tast isto nekada bio biker, a sada po nekada Ako bih ja krenuo 13. popodne za BL, ko bi kretao iz NS-a ili BG-a i slično, u isto vreme pa da zajedno putujemo, mada nemoramo, jer taj put mogu vezanih očiju bez ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ako bude stani pani icemo na vrbas cugat svu noc necemo ni spavat :lol: Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Krecem na neko putasestvije po evropi za osam dana... U drugoj polovini septembra bi trebao da budem u Banja Luci (imam smestaj kod jednog prijatelja). Pa bilo bi lepo da se nadjem sa nekim iz Banja Luke da me uputi kuda da krenem u obilazak Nacionalnog Parka Una i jos neceg zanimljivog... Ako je neko rad da mi pomogne tada neka ostavi kontakt u inbox. Hvala drugari!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 23, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Krecem na neko putasestvije po evropi za osam dana... U drugoj polovini septembra bi trebao da budem u Banja Luci (imam smestaj kod jednog prijatelja). Pa bilo bi lepo da se nadjem sa nekim iz Banja Luke da me uputi kuda da krenem u obilazak Nacionalnog Parka Una i jos neceg zanimljivog... Ako je neko rad da mi pomogne tada neka ostavi kontakt u inbox. Hvala drugari!!! Imas kontakte ranijim postovima...javni se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Avgust 24, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan SUPER fotke, SUPER tura... zainteresovan... ali zbog mogucih obaveza na poslu u tom periodu jos uvek ne mogu konkretno da planiram. Nadam se, da ce se kockicke sloziti. A i red bi bio, kad mi se mladja cerka zove kao i reka Pozdrav svima!!! p.s. poseban pozdrav za "crvenu" Istru Promenio Avgust 24, 2012 član unas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 25, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i tebi posao kreira slobodno vrjeme kao i meni pa smo isti po tom pitanju, i ja se nadam da cemo se vidjeti. hvala za ono u vezi Istre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan i tebi posao kreira slobodno vrjeme kao i meni pa smo isti po tom pitanju, i ja se nadam da cemo se vidjeti. hvala za ono u vezi Istre. Hajde mile , nemoj da ne dođeš pa moram,da častim barem sa "upola 'slukom" kod Menhe, to je ćevabdžinica (nemerem se tačno seti't , ali mi se čini da je na ulasku u Bihać kod buske stanice...ali nisam 1000% siguran, ali su ćevapi zato 1000%) da ti se ravanširam..., voleo bih da se pojaviš, da još malo pričamo o Puli. I još jednom...imal koji da bi krenuo 13.09 u ranim popodnevnim satima.tik posl 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih išao,trenutno sam slobodan tih dana,ali ne smem da garantujem da nešto neće iskrsnuti do tada. Još se ne smem za sigurno prijaviti ali sam prilično zainteresovan za ovu vožnju. Sutra palim do mora i nazad kao pripremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i tebi posao kreira slobodno vrjeme kao i meni pa smo isti po tom pitanju, i ja se nadam da cemo se vidjeti. hvala za ono u vezi Istre. Hajde mile , nemoj da ne dođeš pa moram,da častim barem sa "upola 'slukom" kod Menhe, to je ćevabdžinica (nemerem se tačno seti't , ali mi se čini da je na ulasku u Bihać kod buske stanice...ali nisam 1000% siguran, ali su ćevapi zato 1000%) da ti se ravanširam..., voleo bih da se pojaviš, da još malo pričamo o Puli. I još jednom...imal koji da bi krenuo 13.09 u ranim popodnevnim satima.tik posl 12 ma nije do mene, ja imam šeficu a to ti je samo po PS.u tj. služba prije svega a i radim sa "puknutim klincima" kojima sam i tata i mama pa i to treba imati na umu, razredni ispiti, naknadni upisi u škole i razrede i 100 cuda uz to. ja cu gledati da idem na Unu i Sanu i napraviti sve što mogu da se oslobodim taj vikend a šta ce biti biti ce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da vidim te lepote, a i ekipa je obećavajuća . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan i tebi posao kreira slobodno vrjeme kao i meni pa smo isti po tom pitanju, i ja se nadam da cemo se vidjeti. hvala za ono u vezi Istre. Hajde mile , nemoj da ne dođeš pa moram,da častim barem sa "upola 'slukom" kod Menhe, to je ćevabdžinica (nemerem se tačno seti't , ali mi se čini da je na ulasku u Bihać kod buske stanice...ali nisam 1000% siguran, ali su ćevapi zato 1000%) da ti se ravanširam..., voleo bih da se pojaviš, da još malo pričamo o Puli. I još jednom...imal koji da bi krenuo 13.09 u ranim popodnevnim satima.tik posl 12 ma nije do mene, ja imam šeficu a to ti je samo po PS.u tj. služba prije svega a i radim sa "puknutim klincima" kojima sam i tata i mama pa i to treba imati na umu, razredni ispiti, naknadni upisi u škole i razrede i 100 cuda uz to. ja cu gledati da idem na Unu i Sanu i napraviti sve što mogu da se oslobodim taj vikend a šta ce biti biti ce. Mile ajde vidi na sve moguce nacine da ti se oslobodi taj vikend... vidis da ekipa iz RS obecava dobro zezanje. A i odavde ce se izgleda prikljuciti jos neki ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Bojane znaš me, znaš da cu napraviti sve što je u mojoj moci. vec sam poceo prekovremeno raditi i to besplatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Steta je otici na Unu, a ne okupati se. Preporucujem da ovo bude samo izvidjanje pa iduce ljeto polako spustanje niz Unu, malo motorom, malo plivajuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...