LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko da mi popravi sudo-masinu Candy A5001. Voda curi oko vrata, i ne pere kako treba. Racunam da je bolje da dam pare nekom nasem BJB-ovcu, ako ima majstora medju nama, nego nekom nepoznatom. Ja sam na Vracaru, a ako ima neko ko moze to da odradi, neka me zvrcne ili pusti SMS na 064 1515997, ili ovde PP. Moralo bi da se odradi naaajkasnije do utorka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam broj momka koji je meni popravljao masinu. Brz je i posten, bar sam ja takav utisak stekao o njemu. Mislim da se zove Dusan, a broj je 0641303224 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cvrc. On nema delove, najbolje bi bilo da pozovem ovlasceni servis itd... Vrucine su velike, valjda ljudima tesko da rade... Potraga se nastavlja, a Peri u svakom slucaju zahvalnost na dobroj volji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 27, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Opet potreban HITNO majstor za CANDY A5001 masinu za sudje. prosli put sam nasao nekog, ali ne znam gde. Moze preporuka za nekog sto pre? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Januar 27, 2017 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je kod mene pre neku godinu. Ne znam da li jos radi, probaj. Zeljko 062/170-3884 Javi sta si uradio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 1, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uradio nista. "direktoru" je daleko da ide na Kalenic iz Zemuna... Ni neki njegov poznanik, ciji nam je telefon dao, nije bolji. Danas, ce, sutra ce... IMA LI BRE NEKO DA HOCE DA RADI ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 1, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Acika V. (ili njegov brat) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 1, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je taj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Februar 1, 2017 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem, ako hoćeš ispravnu mašinu, sedi u kola pa idi po njega. Dovezi-odvezi, mislim da ti se to više isplati, nego neispravna mašina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da mi je to ponudio kao opciju, ne bi bilo problema. Samo mi je rekao da mu je to predaleko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uradio nista. "direktoru" je daleko da ide na Kalenic iz Zemuna... Ni neki njegov poznanik, ciji nam je telefon dao, nije bolji. Danas, ce, sutra ce... IMA LI BRE NEKO DA HOCE DA RADI ??? Ne bih ih angažovao kad su takvi pa neka su jedini na svetu... Probaj ovaj servis, to nam je u komšiluku, na Čuburi. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema, jako dugo rade a nisam od komšija čuo ništa loše o njima: http://www.011info.com/bela-tehnika-televizori-audio-i-video/candy-servis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan A bre Lucky koliko to sudova pereš, svakih 5 godina ti crkne mašina . Izvini, kad ne mogu da pomognem, da se malo zezamo :jee1: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je tako kad imas kvalitetnu masinu. 5 godina x BAR jedno pranje dnevno pa ti vidi A ima bar 10-12 god starosti Sent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I sad je neka glupost garant. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...