somi032 29 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem desni retrovizor za suzuki burgmana 250, 2001 god. Kontakt telefon 064/327-81-26 Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan ako ti odgovaraju ovi moji, i kod mene na Inazumi su isti kao na Burgmanu. Desni je neostecen a levi je izguljen prilikom pada. Cena za desni je 10 evra, a oba 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Moze samo desni meni neko odvio i ukrao desni imas PM Za adresu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se trazi isti retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...