WASKE 0 Napisano April 4, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Po meni su rajdersi "lezi *lebe da te jedem". Pogotovo sto sam se sa jednim "uglednim"clanom rajdersa druzio izvestan vremenski period i video koliko je tu drugarstva i kolegijalnosti. Po meni je nemoguce da grad poput NS nema jedan da kazemo OZBILJAN MC svi su kao nesto podeljeni i varijanta ako se druzis sa tim i tim moras da budes protiv tog i tog. A meni je pun qurac licemerja. U aprilu jako dobrom drugaru stize HYOSUNG GT650R drugi ma gsxr750rw 93 i ja kao u predskolskom Z400J I neinteresuju me nikakvi skupovi i MCme neinteresuju me ni skupovi ni MC nego voznja tipa idemo do Libije i nazad to nam je tu.... Samo jos malo da utegnem dedu za sezonu i to je to. Pa da se i ja oglasim povodom ove teme, kao bajker iz NS i kao jedan od NS RIDERS-a. Nazalost, ima dosta istine u vezi tih negativnosti, ali ne u potpunosti. Takvu sliku cine pojedinci koji vuku vodu na svoju vodenicu iz nekih licnih interesa. I medju nama motoristima ima i dobrih i losih likova i onih koji su dovoljno naivni da se povedu za losima. Nemam nameru da objasnjavam ko je ko u NS, ko je ovakav, a ko onakav... ostavljam vam to da sami ukapirate... Jednom sam vec u MM forumu pominjao razliku izmedju dobrih i losih, izmedju bajkera i onih koji samo voze motore... Ko je to tada ukapirao-ukapirao je ko nije-nije... Ne treba generalizovati klubove prema pojedincima, niti pojedince prema klubovima... to nije u redu. U svakom klubu ima i ovih i onih... i situacija kada klubove vode negativci, a ostali clanovi ispastaju... Klubovi po celoj ovoj nasoj drzavici nicu ko gljive posle kise i to u glavnom potenciraju likovi koji zele da budu vodje iz licnih interesa, a redje jer zele nesto dobro da urade. Bolje bi bilo svima kada bi bilo manje klubova pa bi tada i pozitivaca bilo vise na jednom mestu, a oni koje vode licni interesi i zelja da budu vodje nasli bi se u situaciji da moraju da se bore sa sebi slicnima jer bi medjusobno bili konkurencija i morali bi da odustanu i svoje komplekse da lece na drugom mestu... NS kao grad je specifcna sredina u specificnim vremenima, gde su sve bolesti cele jedne drzave u tranziciji koncentrisane na malom prostoru, gde su ucene i uticaji politickih i novcanih centara moci izuzetno jaki, pa kao takvi uticu i na moto klubove... To su komplikovane i teske situacije u kojima je sacuvati svoje JA, a uz to i opstati prava umetnost... Ima nas koji bi smo glavom kroz zid, nas ciji je ponos takav, ima kompromisno raspolozenih, a i onih... drugih... da ne lajem... prodanih dusa... Ovde mislim i na moj klub ali jos vise i na druge klubove (ne generalizujem - govorim o pojedincima u klubovima). Duca je onako temperamentno reagovala jor joj je ta situacija delimicno, ali dovoljno poznata. Njoj se specijalno zahvaljujem u ime svih NS bajkera (pozitivaca). Toliko za sada... Uostalom... dodjite na sajam motora u NS, pa cete imati prilike da vidite bar pricu o medjuklubskim odnosima... Ko je zajedno, a ko se odvaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 5, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan i waske, ti odma knjigu napisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WASKE 0 Napisano April 5, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kvarisa! Ja kazem - kad imam sta da kazem. Bolje to neg da bezveze zatrpavam forum kojecime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 5, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E Miladine ja te neznam a mozda se i znamo ali ti si promasio i sajt i temu,neki te kritikuju drugi se izvinjavaju a ja licno ostajem bez texta. Ima jedna narodna:Moze covek da pogresi ulicu i broj .................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 6, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i iskreno receno!! Nije kratko al' je jebitacno :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...