miksamgm 1068 Napisano April 5, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 1150e bez zamene http://www.polovniautomobili.com/oglas4632841/bmw_318_i_e36/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 10, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno jos uvek ako se neproda narednih dana,ostajemo zajedno zauvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 11, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Tako je najbolje, greota za ove pare da ide... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 11, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jeste malo para,ali problem mi sto je trece vozilo u dvoristu,a planiram uskoro jos jedno teretno da nabavim,a tri registracije su mi previse a jos ako bude i cetvrta to je bas preterano.Pa onda odrzavanja,servisi,ulja,filteri... tako da je red crvenom da putuje,verno me je sluzio 5 godina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti odgovara zamena za Vespu ET 2 50 ccm crvena kofer.....garazirana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 14, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ne hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 24, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan za kes odlicna cena do isteka registracije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 6, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 999e do subote Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 6, 2014 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 999e do subote idi bre,mi sad u cetvrtak dali 1600e,za 1.6 bez plina.i ima ulaganje minimum 300-400 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 6, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 999e do subote idi bre,mi sad u cetvrtak dali 1600e,za 1.6 bez plina.i ima ulaganje minimum 300-400 eura verujem,ovo je dzab-dzabe ali istice mi registracija i stize mi novi kombi,tako da se trudim da se rasteretim ako uspem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam ti davao ponudu ti nisi hteo da spustis jos 50Evra....ali nema veze videces i sam,sad kad mu za 2 meseca istekne registracija,nemoj da te cudi kad ne budes dobijao i 1000 evra,jer ce trebati i atest plina i registracija,i limarija i zafarbljivanje...a to izdje skoro vise nego ceo auto.. Evo sta sam ti rekao....i moja tvrdnja se obistinila... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 8, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ko zna zasto je to dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...