RadicM 1076 Napisano Avgust 1, 2012 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki TS 125 R 1992 registrovan do 25.7.2013 Beograd 063 73 42 474 Motor je u dobrom stanju bez ulaganja kljuc u ruke Moze zamena za neki dominator 650 kle gpz 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan dobar motor za te pare...srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem vlasnika mogu samo reci da nisam video da neko pazi i cuva krosa kao on Tako da moja preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan milose,sa srecom prodaja...motor je mazen i pazen..ko ga uzme nece se pokajati..ajmo narodeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za motor ! jedan od boljih 125 kubika cvajtara za off road ! ima dosta snage,i veoma lak za obaranje srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan milose,burazeru,ako ga kojim slucajem ne prodas za 1 god. ....mislim ako ga ostavljas jos jednu sezonu,imas potencijalnog kupca...pozz.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ce da ga ostavlja jos jednu sezonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ce da ga ostavlja jos jednu sezonu ma naci ce se drugi..ili dt 125..pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan kako ide prodaja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 7, 2012 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Samo neke zamene za krs skutere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Samo neke zamene za krs skutere. ovo je haos....tesko da ces ga prodati....meni su za skuter onaj 150ccm nudili 200e...i bili su ozbiljni...na kraju ode za bt...oko 400e nemaju ljudi para..propalo sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Lasko, da li misliš da sam ti ozbiljno nudio 200e za onaj skuter? :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Lasko, da li misliš da sam ti ozbiljno nudio 200e za onaj skuter? :lol: ma nisi bio ti...bio je jos jedan..znam za tebe,ti se samo zajebavas ali onaj je bio ozbiljan..neki DEKI ... inace zovem se lazar...i ne volim nesto nadimak lasko,to mi je drug pravio profil pa je stavio...nzm kako da promenim nick... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan auu,nista,a?jos uvek? auuu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...