nenadd 17 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije hteo sauh da mi radi,majstor kaze da su bili zapuseni karburatori.Sada radi katastrofalno.Obrtaji 2000 pa spusti na 1400 onda proguta knedlu i ugasi se iako se zagrejao.Pustim gas on urla kao da sam u trecoj.Isti majstor radio prosle godine i bilo super ne znam sta mu je sada.Ali dalje ne zna sta se desava.Motor mu oterao normalno sada je nenormalan. Ko gde odrzava i da da neku dobru preporuku za karburatore a da odradi posteno a da ne dere sa cenom.Naravno Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 28, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je Bokilić ! Govorim iz iskustva, ja kod njega održavam svoj motor ! Inače je u Novoj Pazovi 063 697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 28, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je Bokilić ! Govorim iz iskustva, ja kod njega održavam svoj motor ! Inače je u Novoj Pazovi 063 697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nisu izgleda uskladjeni karbovi....to jest..ma treba ih nastelovati,po nekad majstor odradi karb i desi se da legne posle par sati rada pa mora da se ponovo presteluje.nije opasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 28, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan nisu izgleda uskladjeni karbovi....to jest..ma treba ih nastelovati,po nekad majstor odradi karb i desi se da legne posle par sati rada pa mora da se ponovo presteluje.nije opasno Nije opasno, ali je po meni neizvodljivo - ako nemam Bokilicevo iskustvo. Namucili me, skoro, pegasovi karburatori ( dva dana po celo popodne ) i na kraju ce drugar ipak morati da svrati u Pazovu kad bude imao neku voznju na tu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa moracu da odem,hvala vam na savetu i bar ste me malo utesili jer sam poludeo.Vec je krenuo sa pricom da neki od ventila glavi i nece da se vrati pa vraca u karburatore.Nisam normalan.Oterao ,jer nije hteo da pali na hladno.Kada upali radio super jer sam otisao do njega 70 km bez ikakvih problema.Danas se jedva vratio.Vise mi je muka od nadri majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nebih rekao,puca zbog ventila,hoce pegaso zbog karbova da pucanaravno nist nemogu vako garantovati.ali obicno puca jer neumeju karbove da sloze kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 29, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan za svaki slucaj sam ih oprao ,,nesto mi nisu delovali kao da su servisireni,pa videcemo... sad su nastelovani oprani....uskladjeni....videcemo ujutro kako ce da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto su lepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 29, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa posle kuvanja krckanja,pecenja na rostilju bogami,lepo ispadose,malo smo dodali i vegete i bibera sad imaju i smek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 29, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan iii,kako radi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor preuzet i posto sam licno nahvalio ali evo i preko foruma da se zahvalim na preporuci a g-dinu Borisu da se zahvalim i da ga pohvalim na znanju i radu.Motor je procvetao i odlican u radu i voznji.Jos jednom sve pohvale i cisto sumnjam da cu se sledeci put zaznuti da trazim nekog drugog nazovi majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 30, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan iii,kako radi??? kao sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...