bracabgd 894 Napisano April 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Нађи путописе Неше ака ННТОМ па види шта може 50 кубика.Само полако и стићеш свуда Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan само пичи благо чичи!!! Lako je tebi da kazes to kad si 500cc Е мој братићу каквих сам се ја све слабих машина навозао ... док нисам дошао до овога!!! са KYMCO B&W 50 сам сваке недеље по једном ишао Нови Сад-Земун-Нови Сад укупно 140 км,редовно ти њега сервисирај и тако ће те и служити!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50060-vikend-do-grcke/page__p__861729__hl__vikend+do+grcke__fromsearch__1#entry861729 sto je neko napisao u putopisu "boj ne bije oruzje,nego srce u junaka" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima:) za predstojeci vikend to je 27 i 28 04 2013. da li ima drustva za voznjicu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A predstavljanje niht? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 26, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Господо, хоћемо ли овог викенда да обрнемо неки "ћир"? Има ли неко неки предлог, жељу, идеју......? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 26, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan danas curica i moja malenkost uprezemo konja i pravac subotica uz obilazak fruske gore i vinskog puta Zvao bih vas al draga hoce intimnu voznju :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam u Bg-u, da li je neko raspolozen za neku voznjicu i kafu na Kalemegdanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 26, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam u Bg-u, da li je neko raspolozen za neku voznjicu i kafu na Kalemegdanu? Наравно Срле. Јави се кад будеш хтео. Број телефона ти шаљем на ПП. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok druze, javljam se u nedelju ujutru posle 10! Mozda i u subotu ako me smori kuma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 26, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ako neko navraca u smederevo danas-sutra mozda se sretnemo.tamo je moto skup.ja nisam nesto u toj prici ali gde je puno motora volim da se promuvam malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 26, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan и ја и ја ...ал ћу да будем са фамилијом и то колима ...јел смем и ја онда с вас да се дружим!!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Dejo, ja sam uvek za dobro drustvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja I supruga bi svratili na kafu ako ste po gradu u nedelju I naravno ako nas primate u drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se u nedelju ujutru oko 10.00 nadjemo na kalemegdanskoj terasi da popijemo kafu i dogovorimo ako zelite i za neku voznjicu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Medo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano April 26, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju bice lepo vreme, mozete izvozati Avalskim pa pored Baba produzite pravo prema Barajevu ( zna Rumba rutu ) Ibarska, Obrenovacki i pravac Ada.... pice..kafa ...zenske...sorcici....minici dosta zanimljivije od Kalemegdena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost i ja cu morati kolima za Bg ali u svakom slucaju bih voleo da se vidimo negde u gradu! @Satelis Ne bi bilo lose da se i ti pojavis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ок онда Ада само кад и где у којој кафани??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan онда сутра кафа на Ади у 11 састанак на паркингу са макишке стране...код почетка шеталишта!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 28, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu koju sam sreo kod Sopota, vi ste išli ka Beogradu a ja ka Kosmaju, moram priznati da me niste baš prijatno iznenadili kad ste preticali u krivini preko pune linije, da se nisam cimnuo u desnu stranu, došlo bi do bliskog susreta Ja mislio da ste bar vi savesni vozači 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 29, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ko te to slagao ? BTW ima li neko nekakav predlog za druženje ovih prazničnih dana i da se namestim odmah da mi odgovara 2. i 3. maj i ide mi se na jug .... tek da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Andreja sine, nije opravdanje ali bilo je verovatno u naletu strasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano April 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Немој да вас чује Председник,а таман смо кренули да се доводимо у ред . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...