nikvuksa 1688 Napisano Jul 20, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Evo čisto informativno malo informacija. Valjevo - Debelo Brdo - Bajina Bašta, skroz korektan put bio prošle godine, ne verujem da se nešto promenilo. Bajina Bašta preko Perućca do Mitrovca super put, dosta kilometara ganc novog asfalta. (Bio sam prošle subote). Mitrovac - Zaovine. Korektan asfalt skroz, ali prošli vikend je verovatno zbog velikih ranijih količina padavina bilo previše šljunka na putu, pa polako i oprezno. Krug oko Zaovina smo planirali bili ali nismo napravili jer su radovi kod same brane na Zaovinama i nije moglo da se prođe, tako da smo iskulirali tu, bili sat vremena i vratili se. Srećan put, uživajte! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 20, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se taj deo uz Drinu.Pratim temu, pratim vremensku prognozu, pa javljam... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nikola care. Poz za Cacak. Ide i tvoj bivsi motor masina prava. Nemoze niko da ga stigne.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 20, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i za vas! Drago mi je da služi! Uživajte, pa se nadam jedan vikend da ćemo se i mi sa vama iskombinovati, uvek smo na drugoj strani nekoj... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Jul 20, 2018 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Generalno puti su u Ok stanju ali ima rizle. Ovaj vikend nemerem moć vozati jer si imam svadbu a vama koji idete, zelim ugodnu voznju i suv drum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codemitra 2 Napisano Jul 20, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Caos ekipa, Ja sam nov na forumu , a i kao bajker (vozio sam kao klinjo po Zlatiboru bez dozvole raspali MZ 250 al to ne racunam ). Nemam konkretan predlog trenutno sa svim informacijama ( mogu da probam da ga napravim ali sigurno ima ljudi koji zbog velikog iskustva to mogu uraditi 100 puta bolje od mene ), ali znam da cu sa par drugara krajem avgusta skoro sigurno ici u Rumuniju na vodopad Bigar da se nadjemo sa drugarima koji dolaze iz Bukuresta : http://medias.rs/bigar-najlepsi-vodopad-rumunije Pa eto ako neko hoce da se pridruzi ili jos bolje ako neko iskusan prihvati ideju i jos to skocka da bude cakum-pakum , to bi bilo top Znam samo da ima oko 170 Km . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Štef i skvo 2. Alexa&Ivana 3. Nole Bg 4. Gagi74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 21, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 1. Štef i skvo 2. Alexa&Ivana 3. Nole Bg 4. Gagi74 5. X8 Vračar (Dejan... Moraću ranije da se vratim, do 17h, ali svakako krećem sa vama) Prognoza deluje dobro, čak bi i odgovarala kiša da malo osveži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 21, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne baksuziraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 22, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 7/21/2018 at 8:49 PM, AlexaBGD said: Ne baksuziraj Drinska regata uspešno završena... Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E boga mi jeste, gaće se suše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa raftinga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 23, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka slika od ledolomaca ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jul 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kakva slika jedva zivu glavu izvukli ne pitaj.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vendigo01 1 Napisano Avgust 3, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Kymco People 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Da ne otvaram novu temu a ova mi deluje najprikladnije da pitam Planiram sutra rano ujutru za Šabac skuterom moram nešto da završim tamo...kojim putem najbolje ići? Da li dole preko Obrenovca ili pak gore preko Rume ili možda i preko onih sela Buđanovci, Nikinci itd...mada mi se tuda ne ide jer je jedan deo puta u kocki? Nemam nešto posebno iskustva u vožnji samo po bg a skoro sam prešao sa 50cc na 250cc pa zbog puta. Ovo mi je prvi dalji put samo se nadam da će skuter izdržati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 208 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje preko Obrenovca, jako dobar asfalt, samo ta deonica je malkice dosadna za voznju...ali nije ni opterecena saobracajem pogotovo rano ujutru.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vendigo01 1 Napisano Avgust 3, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Kymco People 250 Prijavi odgovor kao problematičan Super, pošto kolima kada idem obično idem Šimanovci, Pećinci, Buđanovci...da ne bi plaćao putarinu, ali je put generalno loš. A dobro, valjda se iskustvo stiče i vožnjom po dosadnim deonicama u početku Hvala bbocko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 3, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa bbockom, najbolje preko Obrenovca. Samo par deonica puta su malo lošije, ali ništa što će smetati. Za makinu se ne brini, pre mesec i po sam bio na Ostrogu sa 250... Lagano samo. Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vendigo01 1 Napisano Avgust 4, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Kymco People 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se za BG Masina nije ni zastucala Isao sam ipak autoputem pa na Simanovce, uradili su nov put umesto kaldrme u delu koji mi je smetao a put je blizi 83 umesto 100 km. Prosecna potrosnja 4.3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Avgust 10, 2018 (promenjeno) MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage MAXI kolege, Pred nama je još jedan vreli vikend, pa predlažem da ga iskoristimo za izlet na mesto gde su temperature znatno prijatnije. To je Arilje, gradić u zapadnoj Srbiji, na nekih 180 Km od Beograda. Naš konačni cilj bi bila jedna od plaža na reci Veliki Rzav (npr. Green Beach) a postoji mogućnost da pronađemo još lepše mesto za odmor u "debeloj hladovini". Do Arilja bi išli preko Mladenovca, Topole, Gornjeg Milanovca i Čačka a za povratak predlažem pravac Požega, Divčibare, Mionica, Lazarevac. Vidimo se u nedelju 12/08 u 9h na BS NIS Autokomanda (Bulevar Oslobođenja 15, BG) Promenio Avgust 10, 2018 član sasha Ubačen video 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Значи нико да крене, ништа онда ћу ја. 1. брацабгд 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Avgust 10, 2018 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi ne stignu drva nekim slucajem, eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1. брацабгд 2. panta_kg 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Avgust 10, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Panto, gde ti odgovara da se nađemo? Planiramo kratku pauzu u Donjoj Šatornji a tamo možemo biti oko 10.30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U gornjem milanovcu negde recimo na nis ovoj pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...