fitsensei 38 Napisano Maj 4, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Omasio si ceo vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 10, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete u BJB Vikend voznji "Obe strane Dunava" 12/13 Maj 2018, predlažem da u nedelju 13/05 izvezemo nešto kraću varijantu: BGD - Majdanpek - Valja Prerast - Lepenski vir - Golubačka tvrđava - BGD (ukupno oko 400Km) Detalji: 1. 10h - okupljanje učesnika i polazak sa BS NIS Autokomanda (Bulevar Oslobođenja 71) 2. Silazak na autoput u pravcu Niša i vožnja do isključenja za Požarevac (putarina 100.- din) 3. Nastavak magistralnim putem prema Kučevu i Majdanpeku (uz piš/puš pauzu) 4. Kratko zadržavanje na vidikovcu iznad rudnika 5. Nastavak do skretanja za najviši prirodni most u Srbiji (Valja Prerast) i pauza za šetnju u prirodi (oko 800m) 6. Ručak u kafani Balić (ko nije za šetnju može da sačeka na verandi) 7. Spuštanje prema Donjem Milanovcu i obilazak arheološkog lokaliteta Lepenski vir 8. Nastavak prema BG-u uz pauzu ispred Golubačke tvrđave 9. Povratak u BG pre sumraka Vidimo se... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 10, 2018 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. Pratim pa se blagovremeno javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2527 Napisano Maj 10, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 10, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da bi mogli da nam se pridruže i oni koji nedeljom vole malo duže da odspavaju, polazak se pomera na 11h. Hvala na razumevanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2527 Napisano Maj 11, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 11 malo kasno, zbog povratka tako da verovatnoo se ne vidimo ovaj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Povratak je individualna stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 11, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan U suštini bilo ko od učesnika vožnje može u svakom trenutku da se okrene ili produži u nekom drugom pravcu, ali bi bilo lepo da se vratimo u istom sastavu. Sa polaskom u 11h se može očekivati sledeća satnica: - 13.30 dolazak u Majdanpek - 14.00 početak šetnje - 15.00 ručak - 17.00 dolazak u Lepenski vir - 18.00 polazak kući - 20.00 BGD Treba imati u vidu da se muzej zatvara u 17h, pa je za posetu malo tesno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tu Znaci skup svatova ostaje u 11h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 12, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Nedelja 13.05 11h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Maj 12, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan A kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam gledao prognozu, generalno ce u celoj Srbiji biti nestabilno vreme sto znaci moguca je pojava pljuskova nakon 12-13h. E sad moze da se desi da nas ne uhvati nigde kisa a moze da se desi da nas opere na kratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 12, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako se desi da naiđemo na neki oblačić, dodaćemo gas i ćao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 12, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moto opremica i gassss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel ostaje dogovor?malo sam zabrinut zbog ovih oblaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa strašnoПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli iz Panceva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se onda 11h, možda zakasnim desetak minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2527 Napisano Maj 13, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, sinoć zaginuli na Adi Huji. Došao kući u 5 jutros i kao ajd da dremnem do 10 pa da vozim sa vama koliko mogu ali ... Vrteo se po krevetu do 7 i neće san na oči, popizdim i ustanem isteram motor, poskidam oklop i montiram slajdere što sam nabavio. Bar sam nešto pametno uradio kad nisam spavao. Ne vredi ni da krećem sa vama jer sam umoran i neispavan. Želim vam lepo vreme, dobru i bezbednu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Bila prelepa voznja danas, vreme nas posluzilo samo tako... ekipa odlicna! Sta reci osim da sam uzivao u voznji, do sledeceg susreta veliki pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2527 Napisano Maj 19, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Planirah sa ženom sutra u vožnju ali ona neće moći pa moram sam. Ko je zainteresovan da mi pravi društvo dobro došao, krenuo bih oko 10h. Za sad znam da bih vozio Avala_ Topola _ Rudnik a odatle kako mi dune, ako sam samac ili kako se dogovorimo. Razmišljam možda i da obiđem i Divčabare posle Rudnika. Pauze i klopa sve stvar dogovora na licu mesta, nemam ništa u planu. Idem da se vozim i uživam u krivinama. Zborno mesto kod onog motela 1000 ružica, kao i uvek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jun 23, 2018 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam da s esutra protegnu tockovi do RO, tacnije nacionalni park Semenic, okvirno 400km za taj dan i ruta bi izgledala ovako Jedino sto nisam siguran dal je pametno voziti sada ili ostaviti za neki drugi vikend kad bidne najavljeno lepse vreme. mozda je pametnije voziti upola kracu rutu pa ako zvekne negde kisa nije strasno Spustimo se do AR, pauza Divljakovac ili ko bi da proba bas dobro pecenje u Orahovom hladu....nema greske, sladjenisam jeo. Odatle nastavimo ka Mladenovcu - SD i svrnemo u Pogled koji je do samog Dunava. Povratak smederevcem nazad u dzunglu i to je toj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...