Lucky George 420 Napisano Maj 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ipak bez mene u subotu ...I bez mene ... Braca I ja čekamo da Daretu I Kuzmi stignu Hondice...pa da ih "oderemo" .... usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju idemo danas do Delte da preuzmemo masine. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Maj 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju idemo danas do Delte da preuzmemo masine. :-) ... samo da sitgnu mopedi ..što pre ... odužilo se ..baš baš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 6, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis & @Kuzma63 Ako vam danas stignu nove Honde, eto prilike da ih već sutra uvaljate u blato i prašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan I bez mene ovaj vikend, idem malo da pecam i odmorim se od svega, a nesto mora da se zrtvuje☺☺ Uzivajte, pa se vidimo neki sledeci vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, ako moze samo neka informacija kada bi se krenulo iz BG-a, da bih znao da li stizem ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 6, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Polazak kao i obično u 9h sa Autokomande. A možemo i malo da sačekamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11560 Napisano Maj 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na AK, hoće i Ivana sa mnom, raduje se što ide i Vesna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 6, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma Vesna se nešto nećka, ali "nema alternativu"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ok, nadam se da cu stici. Necu jos da se stavim na spisak, do veceras cu znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Maj 6, 2016 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis & @Kuzma63 Ako vam danas stignu nove Honde, eto prilike da ih već sutra uvaljate u blato i prašinu. Sl nedelje trebalo bi pasti jahanje do tada....pešaci Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11560 Napisano Maj 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dodajem Fankija na spisak :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Sasha&Vesna2. bracabgd3. Njam njam & lepša 1/24. Alexa5. bobances Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 6, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da malo sredimo prijave: 1. Sasha&Vesna 2. Njam njam & lepša 1/2 3. Alexa & Ivana 4. Fanki 5. bobances 6. ... sutra ce biti divan dan, idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11560 Napisano Maj 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sat i po autoputem leptejebo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Sat i po autoputem leptejebo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11560 Napisano Maj 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ivana mi rekla, ja ćorav nisam ni video taj post... Šta da se radi. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan prodjite kroz jagodinu, uvek ima vremena za jutarnju kafu, ja castim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Maj 8, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan odustao sam ... zarad Fruške Gore ... šta ću kad sam papučić ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 9, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan KoleZe, da ne otvaram novu temu... A vise manje vecina je upoznata sa problemom naseg drugara koji voli motore i ovim putem zelim da Vas pozovem u Backu Palanku na humanitarnu zurku koja se organizuje u cilju skupljanja novcane pomoci za lecenje Sase Adamovica iz Gajdobre, momka koji je pre 5 godina imao saobracajnu nesrecu i iz koje je izasao sa teskim povredama. Vise informacija imacete na linkovima koje cu postaviti . Ovo je nasa drugar Sasa https://www.facebook.com/aleksandar.adamovic.169?fref=ts SMS broj za pomoc : Posalji 165 na 3030 http://www.budihuman.rs/bhuser/detail/165.html Emisija na Prva Srspka tv posvecena Sasi http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/24518/exploziv---20042016.html E sad, nesto vise o zurci . AMK Backa i Danube Ridersi iz Backe Palanke u saradnji sa Crvenim krstom organizuju humanitarnu moto zurku 14.05.2016. u dvoristu AMK Backa u Backoj Palanci za pomoc u lecenju naseg Saleta.U akciju se ukljucio i Carllsberg Srbija (pivara iz Celareva) koji su bezrezervno podrzali akciju.Sav prihod od ulaznica i prodate hrane i pica ide u humanitarne svrhe, Koliko sam cuo , drugari iz Crvenog krsta Backa Palanka stojace na ulazu i naplacivati ulaz skromnih 100 dinara po motoru. Cena piva i klope su takodje simbolicne 100 dinara. ( ove informacije imam preko fb stranica i ovog foruma ). Vreme , tj .pocetak zurke planiran je za 16,00 casova, ali to vam necu sad tacno potvrditi, Ukoliko ima zainteresovanih (verujem da ima) i ako imate vremena, vidimo se u subotu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec pomogao koliko sam mogao,u subotu ako nebude kise stizem..Nadam se da cemo se odazvati u sto vec broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Maj 10, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe pomogao odavno slanjem SMS na te brojeve. Žao mi što ne mogu više da odvojim za ovakve situacije ali to je slika vremena i mesta gde živimo. To je primer kako ja, tako i drugi, odvajamo od usta godinama i godinama ovoj državi. Kroz doprinose za socijalno a kad nama treba ta ista da pomogne niko nas tada ne poznaje. Izuzetak za one koji imaju debele veze. Za te je sve lakše nego za nas obične donatore državne kase. Uvek tako bilo a i ostaće kako mi se sve čini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poslao video drugarima koji nisu na forumima,i neki su uplatili pomoc,znaci ni to nije losa ideja slati ljudima koji nemaju dodir sa forumima a dosta bi ih pomoglo,kao sto Zemzem rece svi imamo porodice i milion troskova i samim tim sto vozimo motoe je luksuz ali necemo se voziti jedan vikend i moze se poci,ja decka ne poznajem koji je imao nezgodu ali ovo se svakom od nas moze desiti a onda svi okrenu ledja.Inace moto skupove ne posecujem ali ovde bi dosao da pruzim podrsku i pomoc koliko mogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Maj 21, 2016 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo negde sutra. Bice ok vreme, dajte neki predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 21, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja već godinama vrebam priliku da se popnem na Rtanj. Obzirom da se sutra očekuju idealni uslovi (ni previše hladno, ni toplo) odlučio sam da prvo protegnem točkove: a zatim i noge: Krenuo bih nešto ranije (8-8.30h) jer treba prvo stići do naselja Rtanj a posle se još i penjati na njega. Nadam se da je neko raspoložen da proveri da li tamo ima vanzemanjaca i kako izgleda Srbija sa 1565m - društvo nije na odmet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...