sasha 2067 Napisano Mart 4, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage MAXI kolege, Izgleda da nas zima polako napušta, pa predlažem da iskoristimo priliku i u subotu 05/03 napravimo "generalnu probu" otvaranja nove sezone. Da ne bi ispalo kako "bez veze" trošimo gume i gorivo, možemo da skoknemo do Fruške Gore i naberemo malo ranog poljskog cveća - taman da nam ne uvene do predstojećeg praznika. Da bi na miru izvršili porodične obaveze i izbegli jutarnju svežinu, predlažem da polazak bude u 12h sa BS NIS AK. 1. Sasha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Mart 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja vas ondaK čekam na Fruškaću, samo javite gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Mart 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Sasha 2. Alexa & Ivana 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Mart 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan imam gomilu obaveza ovog vikenda ... a i jedan rođendan i to baš moj u nedelju pa najverovatnije ne mogu ... ako stignem doćiću na AK da vam mahnem i poželim srećan put ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Mart 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan imam gomilu obaveza ovog vikenda ... a i jedan rođendan i to baš moj u nedelju pa najverovatnije ne mogu ... ako stignem doćiću na AK da vam mahnem i poželim srećan put ... Verovali ili ne , tast I tašta slave "zlatnu svadbu" (50 god. braka) . . . I to baš u subotu . . . ako stignem doći ću da vam mahnem . .. kao i Matori kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drage MAXI kolege, Da bi na miru izvršili porodične obaveze i izbegli jutarnju svežinu, predlažem da polazak bude u 12h sa BS NIS AK. 1. Sasha Овим сте ме заинтригирали,ако успем да се искомбинујем ето ме Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Mart 4, 2016 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Sasha 02. Alexa & Ivana 03. Satelis 04. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imam gomilu obaveza ovog vikenda ... a i jedan rođendan i to baš moj u nedelju pa najverovatnije ne mogu ... ako stignem doćiću na AK da vam mahnem i poželim srećan put ... Verovali ili ne , tast I tašta slave "zlatnu svadbu" (50 god. braka) . . . I to baš u subotu . . . ako stignem doći ću da vam mahnem . .. kao i Matori kolega A mi zezamo Djuru...;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Mart 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan imam gomilu obaveza ovog vikenda ... a i jedan rođendan i to baš moj u nedelju pa najverovatnije ne mogu ... ako stignem doćiću na AK da vam mahnem i poželim srećan put ... Verovali ili ne , tast I tašta slave "zlatnu svadbu" (50 god. braka) . . . I to baš u subotu . . . ako stignem doći ću da vam mahnem . .. kao i Matori kolega A mi zezamo Djuru...;-) ... ima nas puno "Đura" ... samo se ne eksponiramo previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Mart 4, 2016 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Sasha02. Alexa & Ivana03. Satelis04. Gagi74 05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Mart 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan imam gomilu obaveza ovog vikenda ... a i jedan rođendan i to baš moj u nedelju pa najverovatnije ne mogu ... ako stignem doćiću na AK da vam mahnem i poželim srećan put ... Verovali ili ne , tast I tašta slave "zlatnu svadbu" (50 god. braka) . . . I to baš u subotu . . . ako stignem doći ću da vam mahnem . .. kao i Matori kolega A mi zezamo Djuru...;-) ... ima nas puno "Đura" ... samo se ne eksponiramo previse aaaaa NE ... jedan je Djuxy ( čak ni ja nisam tolka papuča ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 5, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahha ludaci :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2651 Napisano Mart 28, 2016 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 3 april,kažu biće 20 stepeni. mogli bi na neku vožnjicu Koliko lepih predela ima u Srbiji . . .šteta je ne obići ih .... evo malo teme za razmišljanje za novu sezonu : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Mart 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno bismo mogli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Mart 29, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi pre nego što se bacimo na ove "neosvojene" lokacije, trebalo da dovršimo ono što smo svojevremeno započeli ali nam se iz raznih razloga nije dalo. Upravo takav izlet smo imali pre nepune dve godine: Drage MAXI kolege,Izgleda da će posle nekoliko kišnih dana vreme konačno da se stabilizuje, pa zato želim da vam predložim jednu kraću vožnju. Ovoga puta bi naše odredište bilo selo Zarožje, poznato po tome što se u njemu nalazi vodenica u kojoj prema legendi obitava prvi srpski vampir Sava Savanović.Pošto nas put vodi preko Valjeva, možemo da prvo obiđemo manastir Pustinja koji se nalazu u blizini sela Poćuta.A ukoliko nam vreme i okolnosti dozvole, u povratku možemo da svratimo i do Taorskih vrela, jer u ovo doba godine sigurno ima dovoljno vode da se uživa u njihovim slapovima.Znači, ukupno oko 250 Km, uglavnom po asfaltu, kroz najlepše krajeve zapadne Srbije. Manastir i vodenicu smo odradili ali nas Taorska vrela još očekuju. Nedavno je naš kolega milex111 postavio detaljno uputstvo za pronalaženje ovog skrivenog kutka, pa ne bi trebalo da bude problema. Neverovatno mesto za videti. Izvinjavam se što ću malo preporučiti rutu i za one koji sve vozikaju na četiri točka, a naročito za one koji ne žele mnogo da šetaju.Pomeni najlaganija ruta do damo je sledeća: Sakom bi preporučio da svrati i pogleda u rano proleće (mart ili april) jer tada tima dosta vode i prizor je odličan. Za one koji ne vole da pešače gotovo sim kolima se može doći do samog uliva u reku Skrapež (jedino možda jako niske limuzine.)Iz pravca Valjeva, ide se pored manastira Lelić, nastavlja samo pravo i nigde se ne skreće sa asvaltnog puta sve do Mravinjaca. Odatle Vas dobar makadamski put vod preko belih voda do skretanja za Donji Taor i Taorska vrela (Put levo i uzbrdo). Samo je taj kratki uspon u lošem stanju. https://www.google.com/maps/@44.1187996,19.7684892,285m/data=!3m1!1e3?hl=en nastavlja se pravo napred ka Donjem Taoru i drži se glavni put dok se ne stupi na asvalt i onda nizbrooooooooo.Postoji jedna PLAVA tabla sa putokazom „Taorska vrela 2km“. Laž 3,4kmSpuštate se tim putem skroz do reke skrapež. Tu možete parkirati ako ste sa nekom limuzinom, a ostala podignuta kola mogu posle mostića skrenuti LEVO. https://www.google.com/maps/@44.0881814,19.809444,204m/data=!3m1!1e3?hl=en Od tog mosta imate jedno 500 metara do samo uliva. Držite se desne strane nizvodno pored kamenorezca i par štala. kada dođete do kraja puta (Crvena kuća) parkirajte i to je to. https://www.google.com/maps/@44.0808023,19.8157396,203m/data=!3m1!1e3?hl=en Spustite se 15m do uliva. Kasnije putem ispod kuće možete ići do privih vodopada. za nekoga ko ne voli ekstremne sportove. Vratite se u nazad i seoskim putem polako uzbrdo do prve vodenice, odma potom do druge, treće, kamenoloma sige i pećine iz koje izvire voda. https://www.google.com/maps/@44.0801502,19.8141232,207m/data=!3m1!1e3?hl=enJoš jednom se izvinjavam što kvarim bajkerske priče, ali moram jer na netu nema gotovo nikakva karta kako da se dođe do tog čarobnog mesta. Veliki pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Mart 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Mart 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... a što ne bi celu tu rutu ponovili ...ima nas koji bi voleli da upoznamo vampira Tozu ...ovaj Savu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Mart 29, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, Sava je ostao bez vodenice... Odnela je poplava nekoliko dana posle naše posete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja gde god da se ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ocem...pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja pratim... Lacky, da si bio sa nama tada, ne bi zeleo celu rutu da ponovis Sve je bilo odlicno osim jednog dela puta... Izgledao je slicno samo prasnjavije... i tezak za enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Mart 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Već se radujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2583 Napisano Mart 30, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2645 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je ali ovaj put verovatno bez mene, imam dogovorenu vožnju sa ženom do Topole u nedelju i ručak u Divljakovcu tako da jedino ako se nešto ispreči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Mart 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si u poslednje vreme baš opapučario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...