Satelis 15914 Napisano Octobar 31, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Idemo... 01. Gagi74 02. Satelis 03. Milos 2110 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2651 Napisano Octobar 31, 2015 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo... 01. Gagi74 02. Satelis 03. Milos 2110 04.Krmco Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo... 01. Gagi74 02. Satelis 03. Milos 2110 04.Krmco 05.Panta_kg 87% ;-) 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sugestija za beogradjane, ako su planirali da idu do mladenovca pa posle prema topoli.od Kružnog toka ispred topole koji vodi ka arandjelovcu zatvoren je put zbog radova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo... 01. Gagi7402. Satelis03. Milos 211004.Krmco05.Panta_kg 87% ;-)06.NeCi 99% + 07.xciting 500 99% 08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Octobar 31, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sugestija za beogradjane, ako su planirali da idu do mladenovca pa posle prema topoli.od Kružnog toka ispred topole koji vodi ka arandjelovcu zatvoren je put zbog radova. Mladenovac zaobilazimo, posle AR idemo do Gornje i Donje Satornje pa desno ka Rudniku.......nego gde bi se nasli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan zovi ti sutra mene ili pantu pa cemo se dogovoriti, ako ne napise on nesto pametno ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2651 Napisano Octobar 31, 2015 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Možete li da me sačekate kod 1000ruža do 10.45. Malo bih zakasnio Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znaci dolazite do topole pa idemo ka rudniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma,cujemo se ujutru...gde god pa cemo se naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lepo se provedite ja sa mojim xcitingom vise nigde neidem Do sledece sezone cu uzeti novu masinu pa se vozimo pozz drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Novembar 1, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan znaci dolazite do topole pa idemo ka rudniku? Mladenovac zaobilazimo, posle AR idemo do Gornje i Donje Satornje pa desno ka Rudniku....... Citaj pantelija citaj ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Novembar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli KG-ovci i zagrejali se na radnu temperaturu da mogu da otkucam poruku xD, lep dan, ekstra drustvo i predeli koje smo obisli ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Novembar 1, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Momci, videh vas na Rudniku poređane ispred kafane, a ja natovaren sa placa u kolima sa sve zenom i kevom. Nabacio mi se kez na lice, a onda suze sam ronio do BG-a ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo,prelepog li dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Novembar 1, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Momci, videh vas na Rudniku poređane ispred kafane, a ja natovaren sa placa u kolima sa sve zenom i kevom. Nabacio mi se kez na lice, a onda suze sam ronio do BG-a ... Trebao si da svratis na po jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 1, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Snimci su VR' ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Novembar 1, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan SuperPop....... SuperSnimci a Bogme bese i slika, kaci Popovicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Novembar 1, 2015 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja jedva cekam snimke ☺ P.s. testiram tapa talk shit. .. posted prvi put. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 5, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Očekujem Sashu da izbaci neki dobar plan za nedelju .... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Novembar 5, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni teško da predložim neku vožnju za nedelju, ali se plašim da je većina više zainteresovana za Moto GP, (mada uvek može da se tih sat vremena provede u nekom kafiću koji ima kablovsku i SportKlub). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 5, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Očekujem Sashu da izbaci neki dobar plan za nedelju .... :-)Popovicu TRKA je u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 5, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo pametan ovaj nas Sasha a ja ne citam sve postove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 5, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ideja mi je bila da se prepodne vozamo i onda se negde, đuture, prepustimo navijačkim strastima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Novembar 5, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedne godine, msm da je 2012-ta bila.... isli smo na F. Goru, ima cak i zajednicka slika s'vrha......posto Sale&Vesna vole planinarenje, eto nam prilike da ponovimo, vidimo se sa NS ekipom i odgledamo trku ( pod uslovom da me prodje ova usrana temperatura ). Ili neki drugi predlog..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...