GAGI74 526 Napisano Jul 1, 2015 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja prijavim dva puta za svaki slucaj Jbg, ne znam kako se brise post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jul 2, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Mario Burgman (ako bude jos zainteresovanih)02. Satelis03. Alexa i Ivana04. Kuzma6305. Gagi74 06. bobances Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Jul 3, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan 01. Mario Burgman (ako bude jos zainteresovanih)02. Satelis03. Alexa i Ivana04. Kuzma6305. Gagi74 06. bobances 07. SharkY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, hocemo li se okupiti na pumpi Zmaj 8 i 30 da bi krenuli u 9h, ili se nalazimo u 9h pa krecemo kad se okupimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Da, oko 8:30 skup, dogovorimo se i krecemo oko 9h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan ok,vidimo se onda sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte pasose da zaboravite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 5, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigao posle tacno 530km predjena, pola 1 iza ponoci uterah ata u dvoriste.......vcrs kacim slike, ima ih 60-tak pa da se probere valjano. jucerasnji dan.....cista 10-ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jul 5, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bato,gde si ti isao kad si taako kasno stigao kuci???? Nemaj da Maja zasuce rukave.... Salu na stranu, sjajno proveden dan, drustvo odlicno. 10/10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jul 5, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se oglasim, jucerasnja voznja i druzenje ma nemam reci, fenomenalno.. hvala svima na lepo provedenom danu ☺ Madjarski pandur sa Backih Vinograda, ee pa zelim da mu crkne krava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jul 5, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se vratio sa posla, pa da se oglasim, juce super proveden dan sa super ekipom, posle samo 2 sata spavanja sad idem da se zabodem u krevet pa dokle odvalim. Jos jednom svaka cast za ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Informacija za Gagija74 i Alexa, imate Coronu u Dis-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11565 Napisano Jul 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam je u Tempu sinoć! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jul 9, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Poz maxi drugari! Posle male pauze sa voznjama, za mene licno, resio sam da predlozim voznjicu, koju dugo predlazem maxi drugarima. Plan je da se obidje, "moj kraj..." A to je Backa Palanka. Kako sam jedini iz BP, a vise puta sam ucestvovao u voznjama koje organizuju Novosadjani i Beogradjani, zeleo bi da ekipa MSC poseti moju varos. (nije selo, a nema ni status grada...) Da bi se uspeli organizovati sa vremenom, finansijama i ostalo,voznju planiram za subotu 18.07.2015. Satnicu naknadno mozemo da utvrdimo, stvar dogovora.. Ruta bi ovako izgledala. * Skup u NS oko 10, 00 casova...(tu bi Vas ja sacekao kao domacin ) * Voznja sremskom stranom Dunava do Banostora, zatim prelazak sklelom u Begec i put Glozana ... * U Glozanu kupanje na bazenu i zajednicki rucak u restoranu pored ribnjaka... ( http://www.oazamb.rs/ ) * Oko 16 h casova, mozemo put Baca ( posetiti tvrdjavu) i Vajske na jezero gde se odrzava moto skup ( http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83861-tema-za-dogovoranje-maxi-vo%C5%BEnjica/page-126#entry1757192) Nakon posete Moto Skupu , plan je dolazak u Backu Palanku ,gde bi usledilo pice pozdrava i rastanak. P.S. Plan voznje, tj . moto skup u Vajskoj mozemo i izbeci, moze duze kupanje na bazenu, odlazak do B.Palanke na jezero i Dunav. Prihvatam sugestije i kritike. Vreme za 18.07. ,SUNCANO 35 stepeni Nadam se da ce biti zainteresovanih ,pa mozete poceti sa spiskom. Bice mi drago da vas ugostim! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bačka Palanka: 1.Panta_kg 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Bačka Palanka: 1.Panta_kg2.Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 9, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu jos da se upisujem posto uvek petkom saznam radim li za vikend ako budem slobodan idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11565 Napisano Jul 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bačka Palanka: 1.Panta_kg 2.Lucky George 3.Alexa i Ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jul 10, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod zelim, rado bi se pridruzio, otisao sam na odmor ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Jul 10, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ufffff, taj vikend imam dogovorenu roštiljadu kod drugara. Ako se nešto pomeri ili otkaže dolazim i ja - za sada nisam u mogućnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jul 11, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Sinisa... Pomeraj rostilj. :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Jul 11, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ja domaćin lako bih to rešio ali ovako ... . Odavno smo to dogovorili i svi sredili smene na poslu za taj dan a ja pravim ćevape sa lukom tako da nema trika da se ne pojavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa,svi kod tebe na stilj-ro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jul 15, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Bačka Palanka:1.Panta_kg2.Lucky George3.Alexa i Ivana 4.DaliborBP Da osvezim malo temu i utvrdimo satnicu... 10.00 -10.15 skup u NS-u ( modena ) 10.15 Polazak i voznja sremskom stranom do Banostora, prelazak skelom preko Dunava u Begec 11.00 Dolazak u Glozan ,druzenje na bazenu i rucak u restoranu pored ribnjaka. Za dalji plan se dogovaramo izmedju sebe...Neki plan je poseta moto skupu u Vajskoj(jezero Provala) i obici tvrdjavu u Bacu, pa do B.Palanke na kafu pred rastanak. Kao sto sam napisao, sugestije prihvatam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Jul 15, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem sa vremenom i obavezama da se uklopim došao bih do NS da se vidimo, malo provozam sa vama deo puta i palim nazad za Zemun. To ću znati u petak predveče, ako dolazim došao bih sa nekim ko ide iz BGD-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...