Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 14, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Djuxy, bidni jedini pravi muskarac :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Pa kaze Samo za drustvo u cosku,volumeN na max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 14, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan јооооооооооооооооооооооој брееееее ај берем грожђе бирам тамјанику ууууууу.ију јууууу што волем ова хард кор колца!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 14, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Koje su to gume koje stizu vec duze vreme? Naručila sam NASA performance Grand prix 3000 designed by Valntino Rossi što? ццц... сами изговори Сунашце... ццц ...али добро ваљда ћеш их скупити некада ...па да изађеш из града!!! Polako pokoravam drugu zonu, lomim krivine sa čitavih 60, iako piše da je dozvoljeno samo 40 (koji sam kriminalac ). Moj debi biće put do Mate u Mladenovac, posle ću lako ja! Što se noktiju na nogama tiče IMA BRE U RED DA VAS DOVEDEM, il motor da se cakli ili "frenč" na nožicama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 14, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras do Mladenovca, odes kod vesele druzine u Labos, popijes kafu, sok ili pivo, popusis cigaru spravljenu od Skubinih ruku, Pedja ti zameni gumu ili obe.. i to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 14, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne idem ja u Mladenovac zbog montaže guma, nego zbog guma i zbog Mladenovca Prva vožnja van grada, da je blizu, da je s ciljem, da je sa pauzom ... , a i od Kumodraža mi je blizu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu prvi: Danasnja voznja u poseti jednog jezera Bele Crkve bilo fantasticno, dan kao i uvek proveden sa MSC patkicama bio apsolutno za pamcenje sto je Cullence i ovekovecio, kroz slike je 50 % onog sto je bilo uzivo, steta pa se ne vide suze i bol stomaka od smejanja, . . . . .sjsjni decaci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 14, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu kako je bilo dobro!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Jul 14, 2013 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se bas bas lepo proveo. Mnogo pozitivne energije i dobrih ljudi. Nadam se da je ekipa skontala put, jer smo posle mosta trebali desno do centra i pravo do smederevskog puta ali okej je i otici obilaznicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 14, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako.... Devojke stigle kuci, hvala danasnjim gentle menovima!!! Ovako lep dan nisam jos doziveo... Ekipa, put, priroda.... raj na zemlji!!! E onda se nasao jedan beogradski LJAKSE i upropastio ceo dan!!! Svim dragim prijateljima se izvinjavam zbog moje sebicnosti i kretenizma... Posebno bi se izvinio drugu i kolegi Bigi-u, na svim izgovorenim recima..brate moj ljubljeni oprosti mi... Eto sa iscekivanjem ocekujem slike, i jedino bedak sto slike ne mogu da govore .... OVAJ DAN CU PAMTITI DO KRAJA!!!. MSC u <3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Jul 14, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pometlace vas Sale kad vidi gde kuckate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 14, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Мало превише година имаш да би се извињавао за овакве ствари ...али ајде због доброг духа МСЦ опраштам али само овај пут!!! И овим путем апелујем Алексанту и наравно свим члановима који се возе и који убудуће желе да се возе !!! ДА СЕ КОНЗУМИРАЊЕ АЛКОХОЛА ПОТПУНО УКИНЕ КАДА СУ МАКСИ ВОЖЊЕ У ПИТАЊУ!!! Прво због безбедности свих нас у саобраћају а друго тај неко ко се напије ништа добро не може да допринесе тиме сем да поквари свима дан својим лошим понашањем које нити је примерено нити смо ми други заслужили да трпимо којекакве баљезгарије од стране лица у припитом или пијаном стању!!! Ја барем идем на макси вожње да се пре свега опустим ,уживам у вожњи,да се дружим са драгим људима и заборавим на проблеме за тих неколико сати!!! Ето толико од мене ...било би лепо да се и остали изјасне о овом немилом догажају који само уз божију помоћ проже без већих проблема и последица!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Jul 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju zdusno podrzavam ,jednu takvu ideju. Alkoholu nema mesta kad se vozimo i tacka,mislim da smo posle danasnjeg dana svi svesni toga i da dalje necemo o tome pricati,nema vise . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je brate. Zasr'o je - izvinio se - obećao da više neće i gotovo. Bilo je i ranije raznih "problema" na vožnjama i uvek će biti nečega. Mogli ste vrlo lako i sa mnom da imate problem jer sam bio izuzetno nadrkan danas jer sam jako malo spavao noćas (od 5 do 8 ) i žešći umor me je stigao posle 16h i sve me je živo nerviralo. I Carlo što sere onako janpi, i vi što mu solite pamet kao da je klinac i kao da to što pričate nešto vredi kad je već u takvom stanju. I onda ste kilavili 60km/h po onom pravcu, tada mi je došlo da vas pobijem sve redom, i znate dobro da ja nikad nisam izlazio iz kolone i jednostavno dao gas i otišao - e večeras jesam iz navedenih razloga jer bismo se, u suprotnom, sigurno pokačili (ja sa vama). Prosto sam imao potrebu da kažem sve ovo kako bi vam bilo jasnije moje napuštanje kolone u povratku i tako to sve danas, moje džangrizanje itd. Ajd' laku noć. P. S. Naše vožnje se JESU pretvorile u to šta će, gde će i koliko će da se ždere i pije, da ne kažem napija. Vožnje više nemaju onu čar kao pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Jul 14, 2013 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne slažem se sa tobom: Nije nikakav problem u tome šta je radio i kako se ponašao pripit. Došao je trezvenog uma, svestan je seo za astal i od konobara naručio X broj piva. Dakle nije ga udarila sunčanica pa je baljezgao već je u svestnom stanju odlučio da predje u alkoholisano. Tu već možemo da govorimo o samokontroli i odgovornosti prema njemu, njegovoj devojci, njenim roditeljima, nama, itd. Nešto od toga ne štima u startu, sve ostalo je samo posledica a ne srž problema. Vožnju u pijanom stanju i san za upravljačem smatram nenormalnim jer su to stanja koja se sprečavaju isključivo stavom: Vozim, neću da popijem ništa, spava mi se, desni žmigavac, pa makar spavao u travi. Dakle sve je do čoveka, sam o sebi odlučuje. Ne bih želeo da se ovaj post shvati kao blaćenje Carlita, zaista ništa lično. To je moj stav i isto bih rekao bilo kome, čak ne bih birao reči da je u pitanju neko koga podrobnije poznajem. Drugo, iskren sam dečko i pošten, pre ću otvoreno reći ono što mislim nego da pričam okolo i ogovaram. Def. nije u mom opisu karaktera. Iskreno bih želeo da svako ima bar nekoliko ljudi oko sebe koji će reći i skrenuti pažnju kada se greši jer to je prijateljski. Da nas boli kurac, niko mu ništa ne bi rekao niti bi nas zanimalo kako će doći kući i da li će. Shvati to kao brigu drugara a ne kenjanje, osuđivanje ili šta već. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 21, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Na vreme da pokrenem inicijativu! Plan je da se dodje u subotu ujutru i ako bude lepo vreme idemo na kupanje u Belu Crkvu ili na samom jezeru gde je moto skup. Datum je 03.08.2013.g. Vise detalja cu znati sutra, prekosutra kad pitam pecka pajsera koji je samo napisao kad je skup i da se ulaz ne placa....Tema o skupu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka voznjica za vikend? Ja sam na odmoru do ponedeljka a I decu sam ostavio u tasbini pa bi bilo lepo da se iskoristi slobodno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Deo MSC-a ide na more, a u drugom delu, kako tvrdi dobro obavešteni izvor, blizak vrhu MSC-a, je trenutna nestašica moneta kako evropskih, tako i srpskih... Možda neki lokal eventualno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja vikend 03. i 04. sigurno preskačem zbog "porodičnih obaveza", tako da ne bi bilo loše da se organizuje nešto da se vidimo malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Добро је да си саставио 2 вожње за Хиландар иначе да је сад мрка капа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Deo MSC-a ide na more, a u drugom delu, kako tvrdi dobro obavešteni izvor, blizak vrhu MSC-a, je trenutna nestašica moneta kako evropskih, tako i srpskih... Možda neki lokal eventualno. moze lokal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Jul 24, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mene nema ni u mulju .... Mrtav sam sa kesom do polovine avgusta. Sutra istice registracija .... To samo ja u sred sezone registrujem skuterce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sposoban jedino za lokal, para ni na drvetu više nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Jul 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Што си возао доста је,теби је и за локал(ММЛ) мало пара Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...