Satelis 15854 Napisano Mart 3, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, sezona je otvorena .... "ponovo radi bioskop, ponovo radi bioskop" Zelim da se zahvalim Ziletu na gostoprimstvu, svaka cast za gest Bigi prenesi mu Imam par slika koje cu sutra okaciti Culle kaci slike da ne izedes golem cutek 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci na voznjici :moto3: cekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan POCELO JE!!!! Bravo!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan nisam mogao sa vama zbog svadbe a i motorce mi bez plastika pa izgleda kao med max Al bice mnostvo prilika samo da smo Zdravi, zajedno i da se slazemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 4, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Zeka vodi kolonu .... bože gde ide ovaj svet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Slaba ti računica Tomo... i bez krakonje nas je bilo 5-rica: Bigi, Laki, Djuxy, Zeka i moja malenkost... Treba još da rastete Nisam upucen, koliko se x9-tki pojavi na MAXI voznjama?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Zeka vodi kolonu .... bože gde ide ovaj svet U Bukovac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prekidamo program zbog najnovijih vesti : Culle nema net Koji si ti kralj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upucen, koliko se x9-tki pojavi na MAXI voznjama?! Još uvek premalo da imate poslanički klub u MAXI skupštini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Slaba ti računica Tomo... i bez krakonje nas je bilo 5-rica: Bigi, Laki, Djuxy, Zeka i moja malenkost... Treba još da rastete Nisam upucen, koliko se x9-tki pojavi na MAXI voznjama?! Kolega, pa valjda cemo ti i ja pojacati druzinu x9!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zeka vodi kolonu .... bože gde ide ovaj svet U Bukovac Срећа па сте се вратили назад јер да сте наставили зашли би у шуму и опет се преко козијих стаза вратили на Змајевац где сте и били!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan А да ипак боље дођете у Нови Сад па да се овде мало промувамо...и да вас водим на тај Индекс сендвич о коме је причао Фанки!!! Е још да додам да обим путем позивам све али баш све новосадске чланове да се коначно сретнемо мало и упознамо као што су Срђан НС,Илија И,Мандекс... Дакле око 12.30 часова у НС код пицерије Модена!!! Ovo mi je skroz promaklo,verujte ne znam kako.Mada ne bih ni dosao imao sam goste iz Cacka,ceo vikend.Drugo prilikom . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 5, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend najavljuju 20 stepeni! Neko iz Ns za voznju i kafu na Fr. gori? Promenio Mart 5, 2013 član Srdjan NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Mart 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svadbarim i subotu i nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 5, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ако будем ту што да не...чујемо се још!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend najavljuju 20 stepeni! Neko iz Ns za voznju i kafu na Fr. gori? Bice toplije, ali bas 20 nece. Nece ni 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend najavljuju 20 stepeni! Neko iz Ns za voznju i kafu na Fr. gori? Bice toplije, ali bas 20 nece. Nece ni 15 Malopre gledao prognozu na Rts1, kazu 20! @BigRider Jedva cekam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Mart 5, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Tanak sam sa opremom, ali sto da ne ... Pratim temu,pa se jos cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujemo te Dalibore, i ja sam jako slab sa opremom ali ne mogu da odolim prolecnim voznjama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam slobodan za vikend ali nisam planirao za NS....ako neko od komsija from BG hoce djir....tu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Slaba ti računica Tomo... i bez krakonje nas je bilo 5-rica: Bigi, Laki, Djuxy, Zeka i moja malenkost... Treba još da rastete Nisam upucen, koliko se x9-tki pojavi na MAXI voznjama?! Kolega, pa valjda cemo ti i ja pojacati druzinu x9!!!!!! hehe! nadam se ,nadam se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upucen, koliko se x9-tki pojavi na MAXI voznjama?! Još uvek premalo da imate poslanički klub u MAXI skupštini... Polako... sad cemo malo narasti ,samo da nas sunce ogreje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upucen, koliko se x9-tki pojavi na MAXI voznjama?! Još uvek premalo da imate poslanički klub u MAXI skupštini... Polako... sad cemo malo narasti ,samo da nas sunce ogreje! Lozite nas malo?Neka,neka . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ајде где сте момци,лако се јуначити преко тастатуре.Ја бих и волео да нас има што више али чињеница је да су АТЛАНТИСТИ далеко ажурнији од ИКС9-ки,сем кад пређу на Силвер Винг!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Ako se organizujete za subotu,tu sam..u nedelju sam opet "rasprodan",ali ovaj put lepsim povodom,babine u Vrscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...