Rumba 591 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Временска прогноза Друштво, као што видите, субота 14 "гради", недеља 15! Па ни у прошлу суботу није било топлије! Е сад, шта више одговара, субота или недеља? Молим цењене колеге да се изјасне. Лично преферирам недељу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 14, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Batice Nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Batice Nedelja Б'ате, жемо! А у кол'ќо чуке? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rumba ti si moj idol zbog Avatara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 14, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan !Ja sam jos uvek pod utiskom Babine reke, kaaaako je bilo dobro tamo! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 15, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan nedelja + voznja= moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 16, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Хајде да направимо списак за вожњу у недељу. Окупљање као и увек на Аутокоманди, време рецимо 9 х, мада би и то могли да померимо, није Царска бара далеко. 1. ..... 2. Румба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je sedište na "face liftingu"... 1. ..... 2. Румба 3. alexanto ekipa - čoporativno, autom 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. ..... 2. Румба 3. alexanto ekipa - čoporativno, autom 4. AlexaBGD + Ivana + ortak (sa voznje) - s aftomobil 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan 1. ..... 2. Румба 3. alexanto ekipa - čoporativno, autom 4. AlexaBGD + Ivana + ortak (sa voznje) - s aftomobil 5. Đura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A ja??? 'oci i ja da se vozim!!! Al' ne moguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 16, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan A ja??? 'oci i ja da se vozim!!! Al' ne moguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Па ти дођи колима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A ja??? 'oci i ja da se vozim!!! Al' ne moguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Па ти дођи колима. C!!! Nije to to!!! Meni je kola preko glave!!! Ne mogu ocima da ih vidim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 16, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan A ja??? 'oci i ja da se vozim!!! Al' ne moguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Па ти дођи колима. C!!! Nije to to!!! Meni je kola preko glave!!! Ne mogu ocima da ih vidim!!! Ајде бре Биги, како да дружење прође без твог ведрог и насмејаног, дечачког лика! Немо' да се фемкаш к'о сплаварка у 4 ујутру! Него "ђеврек" у руке и са другарима на дружење. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 16, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan I opet u nedelju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Novembar 17, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan kad je planiran dolazak u Carsku baru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 17, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati? Ak? Jp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 17, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A ja??? 'oci i ja da se vozim!!! Al' ne moguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Па ти дођи колима. C!!! Nije to to!!! Meni je kola preko glave!!! Ne mogu ocima da ih vidim!!! Ајде бре Биги, како да дружење прође без твог ведрог и насмејаног, дечачког лика! Немо' да се фемкаш к'о сплаварка у 4 ујутру! Него "ђеврек" у руке и са другарима на дружење. Ma nije samo to sto treba da dodjem kolima,nego su tu i obaveze ovog vikenda,dosla mi je svastika iz Sombora,pa mora da je ispostujem,ako me razumete!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Novembar 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imenica Zena, zamenica Svastika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svejedno... Možda 10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 17, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Овако, да резимирамо и утврдимо! Скуп сутра у 9,30 на НИС пумпи, на Ауто Команди. Наравно, ако постоје другачији предлози, све је подлежно договору. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 17, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 9:30 JP na AK 1. Satelis 2. Румба 3. alexanto ekipa - čoporativno, autom 4. AlexaBGD + Ivana + ortak (sa voznje) - s aftomobil 5. Đura 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 17, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 9:30 JP na AK 1. Satelis 2. Румба 3. alexanto ekipa - čoporativno, autom 4. AlexaBGD + Ivana + ortak (sa voznje) - s aftomobil 5. Đura 6. sasha 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Novembar 17, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan 9:30 JP na AK 1. Satelis 2. Румба 3. alexanto ekipa - čoporativno, autom 4. AlexaBGD + Ivana + ortak (sa voznje) - s aftomobil 5. Đura 6. sasha 7. Leica 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je do nekih problema, izvinjavam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...