Shesti 3 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ovo da stavim u posebnu temu, jer su ljudi dosad prodavali ulja, svecice... Naime, juce otisao da kupim svecice za auto, i vidim nekoliko kaciga/jakni (bio sam u Jovanke Radakovic), probam kacigu i pitam jel' imaju manju...kazu sad ce decko da donese...ja probam, i covek pomenu "pa imamo mi dosta kaciga u radnji"... E tu ja kao zver kad nesto nanjusi sa podignutim nosom "Radnju?" Da covek kaze, imamo gore radnju... Povede me decko na sprat iza (doduse, to je obican magacinski prostor/tavan) ali imam sta da vidim...Trenutno kod nas najsnabdevenija radnja sa moto - opremom !!! K'o da sam u inostranstvu...Jakne-pantalone-kombinezoni (U SVIM VELICINAMA, DOSTA KOMADA ISTOG MODELA :o ) - Rev'it, Berick, M-Tech, Ixon...i jos puno nekih marki, ne popamtih...znaci konacno mozes negde da odes i da PROBAS - da imaju broj...Neku robu jos nisu izneli, tek raspakkuju i stavljaju cene... Kaze decko da ce za sledecu sezonu da se presele u neku veliku zgradu sa prodavnicom i pokaza prekoputa... Znaci aplauz za Mass Company! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Adresa, telefon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 7, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Adresa, telefon? Vec je bila tema, treba samo da se vretis u podforum prodavnice...i nadješ http://www.mass.co.yu/Company/Serbian/Contact.html Ajde sada sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Imate temu za Mass company. LINK Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...