GoranTini 319 Napisano Jul 24, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, posto sam ubedio dvojicu ortaka da kupe motore kako bismo isli zajedno na voznje, sad treba to da sprovedemo u delo. Potrebno 2 motora svaki do 2000e, u obzir dolaze samo enduro motori, prednost Kawasaki KLE, Honda Transalp, Aprilia pegaso i slicno. Zanimaju nas dobri i pouzdani motori jer ne zelim da im se smuci motor vec prvom susretu. Dakle, ko sta ima ili zna da neko ima neka javi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Jul 24, 2012 (promenjeno) TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje Hondu Dominator 1993 g. traži 1800e .B. PETROVAC, "Čarli Moto", 021/781-232. Promenio Jul 24, 2012 član M i r k o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nudim moj motor : http://oglasnik.bjbikers.com/ads/tt600s-belgarda/ i spreman sam na dogovor oko cene, a o pouzdanosti se raspitaj o ovom modelu. E da pali se na kurblu, ali sam pre neki dan upalio rukom.. Imam i opremu(cizme, rukavice, jaknu i jos po nesto) pa ako ste zainteresovani mozemo da napravimo neku kombinaciju.. Na moje je ime moped.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan kle 1993 reg do aprila 2013..nove gume ..rol barovi...MICHELVA".....Valjevo ....pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Jul 26, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kakva KLEmentina A i ponuda je velika... Ocigledno se nista ne prodaje pa kad neko ima kesh i spreman je da kupi, bas moze da bira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jul 26, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Za dominatora nisam bas siguran mada se razmislja i o tom modelu ali ovaj KLE mi deluje zanimljivo...moze li neka okvirna cena na PP. Odgovorio sam vecini koji su mi poslali svoje ponude. Danas , sastanak sa ortacima pa cemo odabrati nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakin015 2 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Moze li Afrika RD03 jeste da je malo starija al je sstvarno dobra. Registrovana. dobre gume uradjen servis,diskovi napred i pozadi,kofer. Cena 1700e Ako si zainteresovan zovi na 0694149148 Dragan nestome zeza internet cesto mi neradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jul 30, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen jedan motor! Drugi se jos uvek razmislja! Moze lock! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83995-prodajem-tdm-a/page__pid__1345836#entry1345836 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefaneli 2 Napisano Avgust 7, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Trenutno nemam Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj drugi hoce da kupi motor ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ima ovo ako te interesuje cimaj na pp http://www.bikez.com/motorcycles/husqvarna_sm_610_s_2002.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Avgust 14, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan ako nije kasno http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1034346_Yamaha_2664_tdm-850-3vd_1992_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos jedan dominator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj Transalp tek registrovan, tri kofera, turing vizir od ivana, rol barovi, centralni stender, turing sediste, 12V uticnica, nosac za navigaciju, pre 5000 promenjen lanac i lancanici, tank torba. ima jos kilo sitnica. Ja sam trenutno na brodu, ali se mozes javiti mom bratu na 0633232938 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Transalp tek registrovan, tri kofera, rolbar, touring vizir Ivanov, touring sediste, centralni stender, 12V uticnica, nosac za navigaciju... Ja sam na brodu, ali se mozes javiti mom bratu na 0633232938 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...