Tuner 165 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Treba da zamenim termodavač sa hladnjaka pa me interesuje da li može neki zamenski ili mora original? Na njemu piše temperatura paljenja 95-100 i datum proizvodnje 07-02. Pretpostavljam da bi mogao da se stavi neki sa istim karakteristikama i navojem da ne bacam pare na original ako ne mora. Termodavač je dvopolni. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Zasad sam našao 97/102 ali je navoj 22. Može li navoj da se obradi na 14 ili možda na hladnjaku da razbušim na 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jul 23, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan razbušio bi hladnjak, a originalni termodavač košta 15 EUR u scooter centru http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621638991632&target=productdetail&category1=A%3AA_PIAGGIO%3AA_PIAGGIO_BEVERLY200&category2=CAT%3ACAT_KUEHLUNG koliko je tebe izašao taj sa navojem 22 što sad imaš, da preračunam koja je to ušteda zbog koje bi se isplatilo da razbušiš hladnjak.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 23, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije jasno gde bi "našao" 8 mm razlike da razbušiš hladnjak. Pa nije on od komada gvožđa pa da mu razbušuješ rupu koliko tebi padne na pamet. Evo tebi link http://www.facet.it/index.asp pa traži termoprekidače koji bi mogli da pasuju na Beverli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zasad sam našao 97/102 ali je navoj 22. Može li navoj da se obradi na 14 ili možda na hladnjaku da razbušim na 22 nemoj da busis nista samo ga skini i idi u dobro snabdevenu prodavnicu autodelova i sigurno ces naci dobar navoj,a sto se temperature tice koji stepen manje nek ima i slobodno stavljaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Odneo sam stari kolegi koji inače drži "AB Moto" servis pa će probati da nađe odgovarajući pošto u autodelovima imaju samo sa onim "velikim" navojem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja ga na mom bevu nisam skidao ali gledajuci spolja sam bio ubedjen da je isti kao za pojedine automobile,onda ti ne preostaje nista sem originala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je konstrukcija termoprekidača? Pokušao bih da dam komšiji da obradi navoj na strugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan koliko košta nov za tvoj motor u pgs motori ili kod motodavora, a koliko te je izašao taj koji si spreman da obrađuješ, živo me zanima razlika u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 25, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je konstrukcija termoprekidača? Pokušao bih da dam komšiji da obradi navoj na strugu. Komad mesinga koji je kroz sredinu šupalj i u toj šupljini ima bimetal koji se pri određenoj temperaturi izvije i napravi kontakt da bi uključio ventilator. I sigurno nema "mesa" da bi skinuo 8 mm materijala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan koliko košta nov za tvoj motor u pgs motori ili kod motodavora, a koliko te je izašao taj koji si spreman da obrađuješ, živo me zanima razlika u ceni Ovaj nov košta 800 din a i mene živo interesuje koliko je original. @misko kolo, a da li je šupalj u navoju ili ne, to mene golica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nov košta 800 din a i mene živo interesuje koliko je original. pa zovi pa pitaj šta si sve spreman da uradiš a bez da si saznao koliko košta odgovarajući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na MOTO BIKE, sifra M 12053, termodavac za NRG, X9E, Beverli RST 125-200, vidi da li ti odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na MOTO BIKE, sifra M 12053, termodavac za NRG, X9E, Beverli RST 125-200, vidi da li ti odgovara. Nije ovaj, moj je dvopolni. @Bojan čekam da mi javi kolega, ipak on drži servis pa imam više poverenja u njega da će naći kvalitetnije a povoljnije. Ovakav je moj termoprekidač A ovakav sam našao za 550 dindzi i način kako da ga ugradim na crevo ispred hladnjaka. Razlika je samo u veličini navoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...