Sel 0 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Dejan, vozim kineski coper od 150cc Zxymco "brand new motorcycle" model zx 150-15, verovali ili ne sve ovo pre modela je pun naziv firme... No imam problem nece da vuce, gasi se a nece od danas ni da upali..hteo je jedva na gurku, napravio sam krug kako sam, se vratio i stao ugasio se i to mu je to... Karburator je ok, nije prljav, ali mi se svecica masti..a nisam sipao mesavinu..radi se o 4t motoru...cini mi se da baca ulje na svecicu, pa me zanima sta to sve moze da bude, meni karike padaju napamet, ali rekoh bolje da pitam iskusnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Jul 22, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Pitanja na ovome forumu postavljas u odredjenim podforumima i temama. Potrazi 'Kineska imperija', bice ti jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Jul 22, 2012 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja mislim da su tu semrinzi otisli,a i moguce da su i karike zviznule skini glavu da vidis dali su karike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sel 0 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala, javljam sta je kad saznam, u podforumima predodredjenim za to, hvala za dobordoslicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8654 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 30, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, imas dosta topika na temu kvarova, koristi maksimalno pretragu u forumu, svasta mozes naci korisnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...