Dejan Nešković 801 Napisano Jul 22, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan A meni čika Rajko sve ovo vreme govori kako sam ja po prirodi baksuzan... Kad ono, malo bolje razmislim, sranja mi se i nisu dešavala dok ga nisam upoznao. Nisam ni bio baksuzan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa....kiselo se nasmejah....tovarite, tovarite, je l' treba veća lopata, ona kubikašica? Ma ne treba, koliko vidim snalaze se momci odlicno i bez nje... :lol: :lol: Dobro je sve proslo kako je moglo. Zelim brz oporavak ETF-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Čiču slušaj al' za čičom ne idi, on će preskočiti rupu a ti ...! Bez uvrede ćika Rajko ne mislim na godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa....kiselo se nasmejah....tovarite, tovarite, je l' treba veća lopata, ona kubikašica? Vaistinu lopata sreca nije mu kofer bacio pod tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 22, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan momčić je naleteo na moju torbu, pregazio je i omastio asfalt . Čekaj bre, jel ti oštetio radio stanicu; jel ti nadoknadio štetu? Reci brate ako je bilo nekih problema da ga tražimo. Zezas se.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...