wulfy 196 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan U segmentu supermoto postaje sve zanimljivije, evo jos jedan novitet Aprilia SMV 750 Dorsoduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Nekada je bilo sve lakse kupis motor i prezadovoljan si jer ne znas za bolje a sada svakoga dana neki novitet,neka perverzija od dizajna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan DJONY ti si legenda pa jeb.. ti ovaj moto svijet kad vise neznas sta bi kupio sve da neznam kud cu sa paretinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Novembar 6, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nadasve simpatican motorcic!? Stevo sta mislis kako bi se snasao po Hercegovackim puteljcima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda super, ali zar vas ne podseca na Husqvarnu 610 sm(ili je 510 nisam siguran), ova nova. Cak je i kombinacija boja ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nebi bilo lose imati jedan ovakav u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 6, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor super, sigurno bi uzeo ovo da nisam kupio motor ove godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna sprava ! supermoto je mnogo popularan na zapadu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor super, sigurno bi uzeo ovo da nisam kupio motor ove godine! ne znam da li bi ga uzeo,ali mi je super takodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ipak mi se vishe svidja sxv od smv... iako je veorvatno specifikacija smv-a daleko brutalnija... pricha se da je u njemu blago preradjeni agregat iz shiver-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Srki to sam i ja hteo da kazzem ali jedina slichnost kad malo bolje pogledash je cevasti ram... na Ducati-u je mono vilica pozadi.... V twin pod 92 stepena a na Aprilii je pod 60.... Aprilia nema retrovizora a Ducati ima na ruchkama... zzmigavci ne postoje itd itd... Na kraju ovaj Apriliin model cce chekati josh dugo svoje rodjenje... poshto neki osnovni delovi nedostaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 7, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je perverzija,V2,supermoto,i jos 750.. uh:) Bas me zanima koliko ce biti tezak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sry moja greshka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan googlam sad neshto i negde pishe da cce mozzda ubaciti mashinu iz aprilie falco... koja je pod 60 stepeni i ima 1000cc-a a na nekim mestima motor iz aprilia-e shiver 750 koji je relativno nov i koi je pod 90 stepeni.... Sve je to nezvanichno... ali mislim da ovaj model nikako ne mozze da pridje sxv-u koi je jako brutalan... ako nishta drugo onda po dizajnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Motor je se pojavio na sajmu u Milanu...ima motor od aprilije Shiver (95hp) pod uglom od 90 stepeni. Realno je za ocekivati da izadje kad i Shiver. Evo linkova: http://aprilianews.blogspot.com/2007/11/first-dorsoduro-750-pics.html Video sa sajma: http://www.motoblog.it/post/10568/video-aprilia-sm-750-dorsoduro Pojavljivanje na sajmu -vest: http://www.moto-station.com/article3368-news-moto-2008-aprilia-smv-750-dorsoduro.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 7, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan ipak mi se vishe svidja sxv od smv... iako je veorvatno specifikacija smv-a daleko brutalnija... pricha se da je u njemu blago preradjeni agregat iz shiver-a... svx je skoro trkaći motori,a ovo je više za svaki dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tako vecc mozze... jesu slichni u pm... @Shesti shiver je vecc u prodaji od maja ove godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo performanse...tezinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 8, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo performanse...tezinu... To je mašina iz shivera, 95 ks! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Znam, napisah iznad linkove Mislio sam u poredjenju ova dva...KTM ce sigurno imati veci obrtni moment i vucice iz nizih obrtaja, ima 100ks (verzija 2007), i nesto ok o186kg...ne...190 i nesto...ma zaboravio sam... A za Apriliu znamo konjice, nego videcemo upotrebljivost (obrtni moment) i voznost, kao i tezinu... Na to sam mislio ...ali siguran sam da ce neko vec uraditi na prolece uporedni test ta dva modela (a verovatno ukljuciti i Ducati-ja) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dumbass 0 Napisano Novembar 8, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: KIKINDA (MOJA VAROSH :P ) Prijavi odgovor kao problematičan motor mi se jako svidja,a mori i da ide dobro cim je aprilia,prvi put cujem za ovaj model.jel se to vec proizvodi ili je neki koncept????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 8, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan motor mi se jako svidja,a mori i da ide dobro cim je aprilia,prvi put cujem za ovaj model.jel se to vec proizvodi ili je neki koncept????? To je novi model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...