charly 0 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan potreban savet u vezi moguceg kvara na menjacu, naime, u voznji se cuje a i oseti neko cukanje koje prestane kad stisnem kvacilo,kako se brzina povecava,to skljocanje se izgubi,hv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 20, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Po cenu da ispadnem glup u društvu... Da nije lanac bregaste? Mada, to bi trebalo da se čuje i u leru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 20, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Korpa kvacila... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Korpa kvacila,to im je mana.. Drugar je uspeo to da resi zatezanjem opruga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zull 0 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ 600S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno korpa. I na mom se isto cuje. Malo sam se raspitivao i kazu ljudi da je to klasican simptom kod diverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bans 0 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko moze reci,,zasto mi se pali lampica od ulja kad radi motor na leru (ne zagrejan). A kad je na kontaktu ne pali lampica od ulja.(mozda i ne treba da se pali ne znam) Ulje je skoro zamenjeno. (Bardal 20w50) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto ti je gusto to ulje za taj motor. Procackaj po forumu pisano je o tome.Taj motor nema merenje pritiska ulja nego kolicine,i zato kad je gusto i hladno ulje ne stigne da se slije u karter i upali lampicu.Neki su resavali sipanjem malo vise ulja neki sipanjem odgovarajuceg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bans 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan A koje mi ulje predlazes da sipam? I da li treba da mu svetli lampica za ulje kad je na kontaktu(kod mene ne svetli) Hvala na odgovoru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko moze reci,,zasto mi se pali lampica od ulja kad radi motor na leru (ne zagrejan). A kad je na kontaktu ne pali lampica od ulja.(mozda i ne treba da se pali ne znam) Ulje je skoro zamenjeno. (Bardal 20w50) Nije do ulja,ili ti je mali ler (ispod 1000obrtaja ) povećaj na 1200-1300 ili ti je mali nivo,nisi sipao dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Septembar 27, 2012 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A koje mi ulje predlazes da sipam? I da li treba da mu svetli lampica za ulje kad je na kontaktu(kod mene ne svetli) Hvala na odgovoru!!! Ule siptu po preporuci proizvođača 10-40 proizvođač je rekao mineralno ,a ti možeš sipati polusintetiku ako imaš viška para.Ful sintetiku nikako.Da na njemu ne sija lampica kad daš kontakt,upali se dok alnasuje samo kao kontrola da li radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...