Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo kolega

Recommended Posts

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Nikad nisam mislio da ću ja postaviti ovakvu neku temu, ali sudbina me ispravlja.

Juče popodne je poginuo moj vrlo dobar drugar, kolega, saradnik i neko u koga sam gledao kada sam sjeo na motor. Pozitivan čovjek od koga sam dosta naučio i sa kime je svaki susret, bilo da je poslovni ili privatni u pitanju, bio vrlo srdačan i veseo.

http://www.marsh.rs/vesti/47-društvo/63588

Poginuo motociklista na putu Valjevo-Šabac

Na magistralnom putu Valjevo-Šabac u Blizonjama opština Valjevo juče u popodnevnim časovima dogodila se saobraćajna nezgoda međusobnog sudara automobila marke "Golf" kojim je upravljao Saša R (1984) iz Jarka, opština Sremska Mitrovica i motocikla marke "Honda" kojim je upravljao Ljubiša Ivković (1955) iz Beograda. Prema do sada prikupljenim činjenicama, utvrđenim uviđajem na licu mesta, vozač Saša R. je svojim vozilom prešao u središnju saobraćajnu traku namenjenu za saobraćaj iz suprotnog smera u trenutku kada se tom trakom kretao motocikl, usled čega je došlo do direktnog sudara.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač motocikla poginuo je na licu mesta, a lake telesne povrede su zadobili vozač Saša R. i putnici u automobilu Biljana J. (1991) i maloletna T. J. (2008), obe iz Jarka, kao i maloletna S. S. (1996) iz Mačvanskog Pričinovića, opština Šabac

Saša R. je lišen slobode i određena mu je mera zadržavanja zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Čika Ljubo, neka su ti široki putevi nebeski!

Neka ti je vječna slava i hvala!

Djole

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Strucnjak, 1633 postova
  • Motocikl: CRF300L

Zivim u Sapcu i odgovorno tvrdim da se u okolini njega vozi izuzetno bahato. Momci iz mog sela se svakih par dana kuckaju, slecu u kanale kolima, obilaze po krivinama.. Omladina je ovde poprilicno iskompleksirana i svoje komplekse leci na putevima. Ko je brzi i ludji taj je veci frajer. imamo 2 ulice sa vise od 2 trake i tu niko ne zna da vozi. Kruzni tok NIKO ne zna da koristi. 3 trake na valjevskom putu? Pola sapcana vozi srednjom bez obzira kom smeru pripada... Ovde je najbitnije da ne dodje 18. rodjendan a da niste polozili za kola isti mesec. Cuvajte se ljudi, nemojte ocekivati ni elementarno poznavanje saobracajnih pravila kod drugih vozaca.

Castor, primi saucesce

Ovo nije nesreca, ovo je ubistvo.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 310 postova
  • Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100

Strašno, nemožeš ni jedan dan ući na forum a da nepročitaš ovako nešto. saučešće porodici i prijateljima.

• ○○○○○○○○○○, 213 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 Ф

Kako se polazu vozacki ispiti, kako se kontrolisu bahati i sve ostalo posle toga ne cudi da momak sa par klinki u golfu vozi "trakom namenjenom za saobracaj iz suprotnog smera" i bas se zacudi otkud sad odjednom u toj traci motocikl i na njemu covek... i ubi coveka i oduze zivot zbog svoje bahatosti i gluposti :(

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Poznajem odlično taj put,poreklom sam iz Valjeva,a supruga mi je Šapčanka...prošao sam stotinama puta njim i nažalost,mogu da potvrdim ovo što Đorđe kaže..inače,istini za volju,put je repariran bukvalno pre par godina,i na pojedinim usponima su 3 trake. Na Blizonjskom visu takođe,i momak koji je vozio auto prešao je preko duple pune linije. Teško je komentarisati tako nešto...i mi smo bili klinci,ali smo vozili kečeve i tristaće...

R.I.P.

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: zx400r ninja

Kako se polazu vozacki ispiti, kako se kontrolisu bahati i sve ostalo posle toga ne cudi da momak sa par klinki u golfu vozi "trakom namenjenom za saobracaj iz suprotnog smera" i bas se zacudi otkud sad odjednom u toj traci motocikl i na njemu covek... i ubi coveka i oduze zivot zbog svoje bahatosti i gluposti :(

+1 šta reći a ne zaplakati 0tuzan.gif

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Sahrana sutra, u subotu 21.07.2012. godine na Novom groblju u Ruzveltovoj sa početkom u 14:00.

Hvala svima. Ja još ne mogu da dođem sebi od juče ujutro... :'( :'( :'( :'(

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ovo nije nesreca, ovo je ubistvo.

Saucesce porodici i prijateljiama.0plac.gif

P.S.

Znam da nije mjesto i vrijeme za komentare,ali posto vozim skoro svaki vikend po putevima Srebije i moram reci da je saobracajna kultura na dnu dna sto se tice vozaca putnickih i teretnih vozila.Svaki put izbjegnem bar jednu situaciju koja je mogla dovesti do tragicnih posljedica bahatim ponasanjem drugih ucesnika u saobracaju i sve me ovo po putevima Srbije posjeca na onu pricu iz osamdesetih kad je za pogibeljnu voznju bila sinonim Turska. :bljak:

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Procitah danas u Kuriru komentare na ovu nesrecu i bas me izbacise iz takta. Tacno bi tim idiotima koji pisu onakve gluposti presao tenkom preko automobila dok sede u njemu.

Ljubo, siroki ti bili putevi nebeski !

• Zainteresovan, 952 postova

Pa i ovde vrvi od takvih, možda su donekle i u pravu, motorista je vozio brzinom neprilagodjenom uslovima puta a uslovi puta su šeširi u golfovima i da je vozio sporije bio bi kilometar niz put u trenutku kad je žoka rešio da obidje kolonu preko pune.

• Пријатељ, 365 postova
  • Motocikl: XT 1200 super tenere

Dokle god imamo ovakvu policiju,selektivnu,nesistematicnu,podkupljivu,ciji su komandiri zatvoreni u prljavim kancelarijama i dokle god njihov general ne moze da sprovede ni jednu akciju nalik na bilo koju evropsku,ovako ce biti.

Svako moze voziti kako hoce,jer lako resava nastali problem.

Zivimo u jednoj drzavi u kojoj se nista dosledno ne moze sprovesti.

Moje iskreno saucesce svim ozaloscenim,u nadi da ce proci dan a da niko nece stradati.

Ja sebi dajem za pravo da su saobracajni policajci jedini krivci.Uvek kaznjavju pogresne i uvek su na pogresnim mestima.Uvek izazivaju revolt jer se nalaze samo tu gde mogu da dobiju novac za svoje potrebe i pomalo drzavne,kad ponestane za plate.

Iskreno saucesce porodicama svih nastradalih.

• Podržavam 9

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja