Jump to content

Moto Zajednica

Egzotika!!!

Evo bas me interesuje koji je po vasem misljenju najegzoticniji motor, ovo su neki moji predlozi...   

83 članova je glasalo

1. 1. Evo bas me interesuje koji je po vasem misljenju najegzoticniji motor, ovo su neki moji predlozi...

• Ducati 1098 Tricolor
      9
    • Mv Agusta F4CC
      6
    • Benelli TnT Titanium
      9
    • Harly-Davidson V-Rod
      3
    • Triumph Rocket III
      11
    • Mv Agusta Brutale 910R
      1
    • Ducati Desmodesici
      14
    • Honda Valkyrie Rune
      12
    • BMW K1200S
      7
    • Bimota Tesi 3D
      2
    • Boss Hoss V8
      4
    • Canonnadle S 440
      0
    • Neander Motors TDI
      1
    • Trea Modena 198
      1
    • Voxan Charade Racing
      0
    • Wakan 1640
      0
    • Confederate Motorcycles F113 Hellcat
      1
    • Y2K MTT Turbine Superbike
      4
    • Britten V1000
      3

Recommended Posts

• In memoriam, 87 postova

Evo dodati su... ovo malo cudo ipak necemo...  :) to je kao kada bi neko uzeo APN 6 i prodavao ga za 3000eur... i rekao da je egzotika... Y2K po meni nije motor, to je kao ona sranja u pustinji sto vozaju... a bruka mi se svidja ovaj sto ga seitanisticki Isus vozi... Podseca me malo na V-Max...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1854 postova

ma ovaj Y2K spada u egzotiku jedino po tome što je plod egzotičnog umobolnog idiotskog američkog mentaliteta (što ste napravili taj motor? pa zato što možemo - AJ NE SEEERI), kad neko spomene taj motor ja dobijem proliv!  :'(

prekinuću priču o amerima dok nisam počeo da psujem...

E jbg sad...  Ovaj motor jeste egzotican i po tome sto je na mlazni pogon, i po ceni i po retkosti...  Sad dal' se nekom svidja ili ne to je druga stvar; uostalom ovo je glasanje pa glasas za ono sto ti se svidja...

predugo si ti tamo druže...  ;)  izvini ali meni je taj motor simbol klasičnog izdrkavanja (domaćica ide na pišanje sa V8 koji troši 25l) pa zato ne mogu očima da ga vidim, da ga je napravaio neko drugi verovatno ne bi bio problem. (mada bi mi i dalje bio ružan do kraja)

ovo nema veze sa temom pa se izvinjavam svima za off.

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Kada vec volite egzotiku i pominjete Britten (za koga sam i glasao) ajde da pomenemo i egzotiku koja je jos ziva.

Firma CR&V (srakenica od Cafe Racers & Superbakes) osnovana je 1992 i poslije susreta sa Johnom Brittenom nastaje tim CR&V Britten V100  ;)

Poslije smrti genijalca Johna CR&V se povlaci iz trka, a na intrmontu u Minhenu 2004 godine predstavljaju CR&V Vun kojeg i kandidujem za egzotiku

malo karatkteristika za osnovnu verziju

zapremina: 652 ccm

snaga: 54 KS

tezina: 135 kg  :o

vas je za 11.500 eura

standard34dx.jpg

standard34sx.jpg

wall03.jpg

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

MONDIAL PEGA

Ima jedna na prodaju, mislim da je godiste 2005 - 14.000 eura. Bio je covjek u Budvi, mislim da je registrovana u Srbiji. Jedan od najegzoticnijih motora registrovaninih i na ovim ,,nasim'' prostorima. Podatak za Pabla, ima agregat iz VTR-a  ;)

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

MONDIAL PEGA

Ima jedna na prodaju, mislim da je godiste 2005 - 14.000 eura. Bio je covjek u Budvi, mislim da je registrovana u Srbiji. Jedan od najegzoticnijih motora registrovaninih i na ovim ,,nasim'' prostorima. Podatak za Pabla, ima agregat iz VTR-a  ;)

Taj motor se prodavao u oglasima za 6000e koliko se ja secam, tako da...Inache mislim da je i 14.000 za taj motor ispod cene u jEvropi.

Ja jesam uvek za egzotiku (i sam vozim jednu) ali ne bas po svaku cenu.

• Zainteresovan, 749 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Moj glas ide za Y2K jer, ne zaboravimo, kosta 180.000 dolara, ima motora iz Bell helikoptera i moze da guta i benzin i dizel, ide 350+ km/h.  Ne znam sta jos treba za egzotiku.

A da je ruzan - ruzan je,  ali to je za neko drugo glasanje, zar ne.

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

E jbg sad...  Ovaj motor jeste egzotican i po tome sto je na mlazni pogon, i po ceni i po retkosti...  Sad dal' se nekom svidja ili ne to je druga stvar; uostalom ovo je glasanje pa glasas za ono sto ti se svidja...

predugo si ti tamo druže...  ;)  izvini ali meni je taj motor simbol klasičnog izdrkavanja (domaćica ide na pišanje sa V8 koji troši 25l) pa zato ne mogu očima da ga vidim, da ga je napravaio neko drugi verovatno ne bi bio problem. (mada bi mi i dalje bio ružan do kraja)

ovo nema veze sa temom pa se izvinjavam svima za off.

Potpuno si upravu!Klasicno americko izdrkavanje i pokazivanje kako oni nesto umeju!!!!I on ima motor iz helikoptera. . . .pa sta ?ko ce to da vozi?i ona Dzej Leno kaze sam da nemoze da ga vozi vise od pola sata jer nemoze da izdri.A i jbes motor koji nema zvuk motora nego no hucanje. . .ja sam da se ovaj izbaci sa liste iskreno jer po meni to samo izgleda kao motor!

• Zainteresovan, 749 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

J.bote koje vi probleme imate?! J.bote koje vi rezone imate!?

Pa po cemu je Dukati 1098 egzotika kad moze da ga kupi ko god hoce. To sto mi nemamo 20 soma za taj motor ne znaci da je egzotika i da je nedostizan. Takav motor netreba da je na spisku.

Sve strucnjak do strucnjaka. Alal vera, stvarno ste egzoticni

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Pa po cemu je Dukati 1098 egzotika kad moze da ga kupi ko god hoce. To sto mi nemamo 20 soma za taj motor ne znaci da je egzotika i da je nedostizan. Takav motor netreba da je na spisku.

Aj procitaj do kraja zivota ti ! Ducati 1098 nije egzotika (mada za nas i jeste, jer ih ne vidjas sigurno u istom broju kao Tomos Automatik ili neke kinske skutere - ako je to slucaj onda ...) ali Ducati 1098 Tricolore jeste egzotika zato sto ne moze svako da ga kupi, zato sto se pravio samo 2007me i zato sto se vise nece praviti. Sad ako bi se gledalo u poredjenju sa Desmosediciem onda nije, ali ako se poredi sa nekim Japncima, onda definitivno jeste.

Ne vidim samo cemu ogorcenost i prozivke. Uvek imas opciju da ne gledas sta drugi pisu, glasaj i zavrsi sa tim.

• Svrati ponekad, 169 postova

Problem pravopisa... :)

Ja nisam video 1098 obichan, a ne tricolor-u tako da je za mene svakako egzotika, i "20 soma" je puno para u odnosu na konkurenciju :)...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja