PedjaGsi 4 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je misljenje clanova foruma , razmisljam o kupovini buell-a cb9x pa me zanima da li je tesko nabavljati delove za njih i da li su skupi delovi i da li se isplati uopste uzimati tako nesto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Na njemu je Harley-Davidson mašina, ako ima delova za Harli ima verovatno i za njega. Inače Buell je kvalitetna Američka marka, a Harlijevi motori poznati po istrajnosti i kvalitetu izrade, verujem da je i on kvalitetan. Nadam se da sam ti bar malo pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jul 17, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Da sam u stanju (kao sto nisam) uzeo bi definitivno Buell-a,legendarni v-2 agregati na sport sasiji,auuu.....Ima ovlascenih servisa,em su jos dosta svezi na tristu a uz sto su i kvalitetni.Ko kupi Buell-a,taj ne planira menjati motor ubuducem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jul 17, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaka druga egzotika...jes' lepo, al' ume da zaboli glava. Iskreno, onako iz price sam cuo da je bilo dosta problema sa 'letrikom. Ako je na motoru Marelli sistem, problemi se lakse resavaju...ali ih ima i sa drugim sistemima, mislim da je u pitanju Delphi Ako si majstoricav sigurno ces naci resenja za probleme, ali to nekada ume da potraje, pa i da iskosta. Cak i kada se ne obracas drugima za pomoc. Samo na kratko sam imao priliku licno da "dodirnem" ovo cudo. Tezak je kao crna zemlja!!! Ima neka luda resenja...kao na primer da mu je zadnja viljuska rezervoar za ulje, barem su mi tako objasnili. U svakom slucaju interesantna sprava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 17, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Jako interesantna sprava i prava egzotika. Imao sam priliku da probam jedan xb12s i tresle su mi se ruke posle njega :D Nikad ga ne bih kupio za sebe zato sto sam visok skoro 190cm, a svi buell modeli su prilicno mali po dimenzijama. Obrati paznju i na to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaGsi 4 Napisano Jul 17, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima , visok sam oko 175 tako da mislim da je to optimalna visina za vecinu motora , a taj buell mi se dopao prvenstveno po zvuku a i mislim da je bolji za voznju u gradu od brzinki , ostaje mi jedino da ga probam i ako je u ok da ga uzmem , ako ne onda cu preci na r6, cbr600 ili gsxr oko 2005 god ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Vise se ne proizvode, tek da znas. Ne znam zasto je duplirao post. Kada sam se ja raspitivao Gagi, vlasnik 3t-racinga mi je rekao da se i njemu svidja ali bice problema oko delova. Motor je lak i nije preterano nizak ali je strasno kratak. Suvozaca zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ne proizvode se al harley distribuira djelove za svakog buella koji postoji , trese ko lud al je ultra brz i vuce ko manijakalan def moja sledeca trgovina za vikend rejsera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan ha kad ameri tako za svoj divni motorsta tek da radimo mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ovo su vjerovatno nezavrseni modeli po gasenju buella , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A oVo je poslednji model, sa izuzetno niskim tezistem i optimalno centralizovanom masom... Izuzetno mi je zao sto su otisli u istoriju, obozavam ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da su eric buell is back in europe !!!! hehehe odma izbacio novog karbonskog monstruma i sad radi odavde kao ebr eric buell racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan nemoz tu pomogne ni cak noris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...