Lazarenko 0 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Prvo da se predstavim...Lazar Ljubisavljevic, iz okoline sam Svilajnca i od pre nedelju dana ponosan vlasnik SV-a Model je 2002.god. kupljen od drugog vlasnika po redu,prvi vlasnik ga nije mnogo vozio samo ga je uvezao iz Italije i odmah prodao...Motor je presao priblizno 52 000 km. poseduje nove gume Dunlop, nov lanac i lancanike.Cena je bila sasvim razumna i korektna 1800 E plus registracija oko 220 E.Moji prvi ustici nakon predjenih 50 km su sledeci:-Pozicija sedista i upravljaca ( sa mojih 195 cm i blizu 110 kg ) sasvim komotan motor za voznju.-Sto se tice agregata,svi su mi savetovali Bandit-a i Hornet-a ali mene je SV kupio svojim v-twin zvukom i startnoscu pri nizim obrtajima -I sto mi se najvise svidja kod njega je da 170 kg koliko motor ima, uopste se ne osecaju prilikom voznje. Naime, imao sam pre coper-a od 150 kg koji je ''krava'' u odnosu na naked Evo i par slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jul 16, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56087-suzuki-sv-650s/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 529 Napisano Jul 16, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 338 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, i u zdravlje da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...