Kanarinac 334 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva meseca mi stignu, obradujem se ko malo dete kad pr, nisu za moj motor. I sto je najgore ovaj sto je slao nije poslao one koje sam mu rekao. U svakom slucaju ove sad idu na dobos, a ja narucujem druge. Ako sam dobro ukapirao ove rucice su za r6 model od 2006, ali treblo bi proveriti jer je mozda i za 2005. Boja je titanijum iliti dark grey sa plavim adjusterima. Rucice su potpuno nove. cena bi bila 50 evra Kontakt ovde ili na 064 142 39 79 Evo kako to izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mrkiboy je danas probao rucice na R6 model od 2006 do 2012 i rucica za kocnicu pase, a rucica kvacila ne pase (ista je kao kod mene) Cekam drugara da vidim kako to izgleda kod njega na r1, pa ako ne pase ni tu vracam je nazad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni za R1. misterija se nastavlja Kako sam razumeo rucica kvacila je za motor sa hidraulicnim kvacilom pa moram da pojurim neki da vidim da li ce da pase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da utvrdim sa cega je rucica kvacila tako da su vracene nazad. Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...