cmmon 211 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se zvanicno zove ovako nesto ali mi deluje jako zanimljivo. Kazu da je idealno za duze voznje. Da li neko koristi, kakva su iskustva ? Ne verujem da ima negde u prodaji bas za motor pa da pitam - da li je neko prepravljao sebi od onog za auto i da li je uspeo tako da mu se nisu razletele sve kuglice po dvoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 14, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo koristio u kolima i odlicno se pokazalo , provodio sam po ceo dan u autu, pa po ovakvim vrucinama se nisam lepio za sediste ( od znojenja ) . Ovo se moze napraviti za motor - od onog automobilskog, al treba biti jako pazljiv ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 15, 2012 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm.... - uzmeš meru moto-sedšta - nacrtaš na papiru - Rasprostreš ono za kola, postaviš u najboljem položaju preko sheme - uzmeš strunu za pecanje (ajkula - čitaj deblju) - iglu za šivenje obuće ili sličnu sa velikom ušicom da može da se provuče struna - prolaziš kroz samo one kuglice koje se nalaze unuar sheme - uzduž i popreko. - isečeš stare strune i dalje nameštaš novonastalu relax massage opremu preko sedišta kao na gornjoj slici... p.s. - ova teorija mi je u trenutku prošla kroz glavu i priznajem da postoji neka mala mogućnost da ima i po neki propust... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 15, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Teorija je dobra samo se meni ne svidja zamisao da se na motoru sedi na nekim kuglicama. Gde ima ovo da se kupi, auto mi nema klimu a ima kožu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 15, 2012 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine viđao (i pazario - sada kada razmislim, gde lisam ih zimus ostavo? Sada bi dobro došle... Hmmm) u ovim super marketima - čini mi se da sam ih pazario u tempu - ali viđao sam i u drugima...) Cena - ništa spektakularno - tipa 800 din valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...