draza 548 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pomognemo prijatelju . Covek hoce da kupi outdoor navigaciju jer mu se dosadilo da se gubimo stalono po sumi a i izplanirao bi rutu pa hoce da se vozi ko covek bez stalnog cimanja . Najvise dolaze u obzir Garmin navigacije . Npr. stari Garmin Quest Garmin etrex vista,legend........ ( po meni najbolji ) Garmin Dakota ili sta imate da ponudite . Broj da ne stavljam . Okacite sta imate ili gde ima nesto slicno da se kupi po nekoj razumnoj ceni i prosledicu na razmatranje . Hvala najlepse !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1720 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 881 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da mu ponudim moj Garmin eTrex Vista, kupljen pre tri godine preko bare, maksimalno ocuvan, bez ikakvih vidljivih tragova koriscenja, nosen samo par puta na planinarenje, inace stoji u fioci... To je najjaci uredjaj iz serije eTrex, ima milion opcija, kao npr. altimer, kompas, moze da izracuna povrsinu odredjene regije, racuna gde padas pri skoku sa padobranom, prognoza rada ribe i slicno. Moze i da ucitava mape terena (jedini iz te serije). Verovatno sam nesto preskocio, mozete i na netu da se informisete o njemu. E, sad, jedini razlog prodaje je sto sam vec drugu sezonu bez motora i uhvatio me je neki neizdrz, pa sam snimio jedan vrlo povoljan, a i za njega mi fali love... Tako da, dok se on ne proda gps je na prodaju. Cena je prilicno fiksna i iznosi 120 eura. AKo je drugar raspolozen, neka se javi da trgujemo. Zaboravih da kazem, uz njega se dobija sve sto i uz nov, osim originalne kutije (ostala u Amerikama zbog izbegavanja carine). 064 14 80 322 Mihailo - Gile http://www.amazon.com/Garmin-eTrex-Vista-Handheld-Navigator/dp/B000058BCR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...