Trax 1 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte, puko filter za vazduh, kupio nov i zamenio. Usput pregledam karburatore, filter za ulje i benzin, sve u redu, ocistim svecice, pregledam sve, sklopim, stavim rezervoar, sipam corbu i nece da upali, vergla ali nista, puca iz auspuha, smrdi benzin, znaci da je povukao ali nista. probam na gurku, opet nista, istrosi mi se akumulator, nakacim kablove na caletov auto, vergla, vergla i vergla i nista... nece da upali qchka pa nece... sta moze da bude problem?? gledao sam f3 manual, sve dobro povezano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Možda trebaš da preklopiš dugme sa OFF na ON... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trax 1 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan pa da je na off da li bi uopste mogao da vergla??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan moja yamaha nece ni da zavergla ako je na OFF, dok na primer drugova aprilia red rose vergla a ne moze da upali... probaj skini taj prekidac mozda je zaglavio ili nesto slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 12, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako je na off-u nece ni da vergla! Elem, ako si rasturao karburatore, skini ih opet i proveri da li si sve vratio na svoje mesto i kako treba, meni se bas juce desilo da mi je ispao jedan deo i da sam popakovao bez njega, vuce ko blesav al se gasi cim zategnem gas pa pustim. Vratim danas deo ne vuce kako treba(zapuseni neki kanalcici) ali se ne gasi! Drugo, desavaalo mi se da mi spadne iglica od sauga(oblajznuo onaj navoj i ispadne) i onda mozes da verglas do prekosutra neces uspeti. Zato ti lepo sve opet rasturi i proveri dal si sve vratio na svoje mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre neće da upali? HONDA JE TO! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trax 1 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je na off onda kao da je mrtav, sto je normalno, to je sve u redu. Provericu tu iglicu sutra, tj. danas. Opet cu da ga rasturim da vidim sta se desava... moguce i da je presisao, moram da proverim svecice... Andreja> koja ironija... ne diraj mi hondu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan ako puca zameni svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6426 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 3039 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi izmešao kablove od svećica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trax 1 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam i ja da sam izmesao kablove za svecice, ali nije, ocistio sam ih danas opet i upali iz prve! ali primetio sam da ne radi dobro na leru. cas radi na 1200 obrtaja cas na 1500 i tako gore, dole, gore, dole. izgleda da je do karburatora i hvata mi visoko kvacilo, skoro na kraju. cak sam primetio da malo vise lupi kad ubacim u prvu... moram da vidim sutra sta je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 13, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam i ja da sam izmesao kablove za svecice, ali nije, ocistio sam ih danas opet i upali iz prve! ali primetio sam da ne radi dobro na leru. cas radi na 1200 obrtaja cas na 1500 i tako gore, dole, gore, dole. izgleda da je do karburatora i hvata mi visoko kvacilo, skoro na kraju. cak sam primetio da malo vise lupi kad ubacim u prvu... moram da vidim sutra sta je u pitanju nesto si zaznuo sa karbovima,verovatno prelivaju ili snifaju vazduh viska.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam i ja da sam izmesao kablove za svecice, ali nije, ocistio sam ih danas opet i upali iz prve! ali primetio sam da ne radi dobro na leru. cas radi na 1200 obrtaja cas na 1500 i tako gore, dole, gore, dole. izgleda da je do karburatora i hvata mi visoko kvacilo, skoro na kraju. cak sam primetio da malo vise lupi kad ubacim u prvu... moram da vidim sutra sta je u pitanju Imao isti problem dva puta, resio zamenom svecica. Uspe nekako da probije svecica i cas lepo radi cas ne na niskim obrtajima. Gasi jednu po jednu ,ako skines sa ispravne motor ce se najverovatnije ugasiti jer ne moze da radi na dva cilindra a ako skines sa te sto je probila nece se nista desiti. Ako je taj problem u pitanju zameni tu svecicu, ili ako hoces da budes siguran sve 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trax 1 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je do karbova i svecica, i ja na to tipujem... videcu danas... hvala drugari u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...